2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Önzetlen segítségnyújtás az árván maradt családtagoknak

Hosz  |  2013. 03. 18., 11:50

A Honvédszakszervezet céljai között szerepel és a támogatási szabályzat is részletes lehetőséget biztosít a tagság szociális és jóléti támogatására, karitatív jellegű segítésére. Az önzetlen segítségnyújtás ezen formáját használta ki az MH ÖHP Hosz alapszervezete, amikor március 13-án az árván maradt néhai Csekő Józsefné százados gyermekeinek adott át tartós élelmiszerekből összeállított csomagot...

A család 8 évvel ezelőtt a családfőt, néhai Csekő József mk. alezredest, ez év február 11-én pedig az édesanyát veszítette el. A Hosz tagok árvái részére nyújtott támogatás átadásánál jelen volt Kovacsóczy László őrnagy, az MH ÖHP alapszervezeti vezetője, Szabó Anita törzszászlós, az alapszervezet női tagozat vezetője, valamint Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő.

A karitatív találkozón az alapszervezet vezetősége együttérzéséről, a személyes kapcsolattartás fontosságáról és a későbbiekben támogatásáról biztosította az átadásnál jelen lévő Csekő Andreát. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.