2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Önzetlen segítségnyújtás az árván maradt családtagoknak

Hosz  |  2013. 03. 18., 11:50

A Honvédszakszervezet céljai között szerepel és a támogatási szabályzat is részletes lehetőséget biztosít a tagság szociális és jóléti támogatására, karitatív jellegű segítésére. Az önzetlen segítségnyújtás ezen formáját használta ki az MH ÖHP Hosz alapszervezete, amikor március 13-án az árván maradt néhai Csekő Józsefné százados gyermekeinek adott át tartós élelmiszerekből összeállított csomagot...

A család 8 évvel ezelőtt a családfőt, néhai Csekő József mk. alezredest, ez év február 11-én pedig az édesanyát veszítette el. A Hosz tagok árvái részére nyújtott támogatás átadásánál jelen volt Kovacsóczy László őrnagy, az MH ÖHP alapszervezeti vezetője, Szabó Anita törzszászlós, az alapszervezet női tagozat vezetője, valamint Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő.

A karitatív találkozón az alapszervezet vezetősége együttérzéséről, a személyes kapcsolattartás fontosságáról és a későbbiekben támogatásáról biztosította az átadásnál jelen lévő Csekő Andreát. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.