2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elkészült az Egység áprilisi online kiadása!

Hosz  |  2013. 03. 27., 13:55

Elkészült az Egység áprilisi online kiadása. Az elektronikus változat részletes terjedelemben számol be a bértárgyalásokról és a legutóbbi HÉF ülésen történtekről is. Képriportunk pedig a március közepén átvonult extrém időjárás okozta katasztrófahelyzettel és a katonák kiemelkedő teljesítményével foglalkozik. Az online kiadás beszámol a honvédelmi miniszter által kezdeményezett csapatlátogatás-sorozattal is. A 20 oldalas pdf formátumot megnyithatják is és el is olvashatják, ha a kapcsolódó anyagok között a linkre kattintanak. Jó olvasást, sok hasznos információt mindenkinek!  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.