2024. 04. 12. péntek
Gyula
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megújuló kapcsolatok az ERSTE Bank Lízing ágazatával

Hosz  |  2013. 04. 09., 17:48

Az elmúlt években a lakhatási támogatás lízing konstrukcióra történő átválthatóságának megteremtésével aktív és a Hosz tagság számára jelentős előnyökkel járó együttműködés alakult ki az ERSTE Bank Lízing üzletágával. Az általános gazdasági folyamatok hanyatlásával megegyező módon a Hosz tagság is egyre csökkenő mértékben vette igénybe az ERSTE Lízing konstrukciója által nyújtott előnyöket...

A kialakult helyzetet tovább árnyalta a Banknál és a Hosz-nál is bekövetkezett strukturális és személyi változások.  Az április 9-i megbeszélésen a Lízing Kompetencia Központ osztályvezetője, Becske Dávid és portfólió menedzsere, Víg Tamás arról tájékoztatta Czövek János Hosz elnököt és Dr. Hajós Dezső szolgáltatási és tagszervező munkatársat, hogy az ERSTE Banknál  a közelmúltban végbement változások következtében integrálódott a lízing ágazat.

A változásoktól függetlenül pedig a Hosz tagság számára biztosított kedvezményes lízing konstrukció továbbra is igénybevehető. A megbeszélés során mindkét fél megerősítette további együttmüködési szándékát, melyet a közeljövőben írásban is rögzíteni kívánnak. Az ERSTE képviselői részéről pedig elhangzott, hogy a Hosz tagság számára a piaci alapú lakásvásárláshoz, illetve ehhez lízing konstrukció igénybevételéhez kedvező komplex csomagot dolgoznak ki az elkövetkező két hónap folyamán. Ennek a konstrukciónak a részleteiről folyamatosan adunk tájékoztatást a Hosz honlapján és az Egység újság következő számaiban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.