2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megújuló kapcsolatok az ERSTE Bank Lízing ágazatával

Hosz  |  2013. 04. 09., 17:48

Az elmúlt években a lakhatási támogatás lízing konstrukcióra történő átválthatóságának megteremtésével aktív és a Hosz tagság számára jelentős előnyökkel járó együttműködés alakult ki az ERSTE Bank Lízing üzletágával. Az általános gazdasági folyamatok hanyatlásával megegyező módon a Hosz tagság is egyre csökkenő mértékben vette igénybe az ERSTE Lízing konstrukciója által nyújtott előnyöket...

A kialakult helyzetet tovább árnyalta a Banknál és a Hosz-nál is bekövetkezett strukturális és személyi változások.  Az április 9-i megbeszélésen a Lízing Kompetencia Központ osztályvezetője, Becske Dávid és portfólió menedzsere, Víg Tamás arról tájékoztatta Czövek János Hosz elnököt és Dr. Hajós Dezső szolgáltatási és tagszervező munkatársat, hogy az ERSTE Banknál  a közelmúltban végbement változások következtében integrálódott a lízing ágazat.

A változásoktól függetlenül pedig a Hosz tagság számára biztosított kedvezményes lízing konstrukció továbbra is igénybevehető. A megbeszélés során mindkét fél megerősítette további együttmüködési szándékát, melyet a közeljövőben írásban is rögzíteni kívánnak. Az ERSTE képviselői részéről pedig elhangzott, hogy a Hosz tagság számára a piaci alapú lakásvásárláshoz, illetve ehhez lízing konstrukció igénybevételéhez kedvező komplex csomagot dolgoznak ki az elkövetkező két hónap folyamán. Ennek a konstrukciónak a részleteiről folyamatosan adunk tájékoztatást a Hosz honlapján és az Egység újság következő számaiban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.