2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Levelet írtunk Lázár Jánosnak és Hende Csabának

Hosz  |  2013. 05. 06., 10:55

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a Miniszterelnökséget vezető államtitkár levelére hivatkozva május 6-án elküldtük megkeresésünket Hende Csabának. A honvédelmi minisztertől azt kértük, hogy az érdemi bétárgyalásokat legkésőbb júniusig kezdje meg a HM és a Hosz. A Hosz elnöksége nevében Lázár Jánosnak is levelet írtunk. Az államtitkárnak megköszöntük, hogy azt hangsúlyozta, miszerint a kormány elengedhetetlenül szükségesnak látja, hogy mielőbb megvalósuljon a katonai életpályamodellhez kapcsolódó illetményemelés. Ügyünk megoldása érdekében további támogatást kértünk Lázár Jánostól.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.