2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 399 Ft   : 374 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megállapodás a tagmegtartás érdekében

Hosz  |  2013. 05. 22., 11:05

A Budapest Bank (BB) és a Honvédszakszervezet képviselői megállapodást írtak alá az önálló tagdíjfizetési rendszer létrehozása érdekében. A május 22-i eseményen a felek megállapodtak a csoportos tagdíj-beszedési megbízás részleteiről. Az aláírási ceremónia során Polgár György fiókvezető képviselte a pénzintézetet, míg Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök szakszervezetünket. Az eseményen részt vett Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező és e sorok írója is.   

A megállapodás aláírása előtti egyeztetésen megtudtuk, hogy a BB az együttmüködés részeként a Hosz tagjai számára kedvezményes lakossági folyószámla-csomagot biztosít.

Minden további részletet megtudhatnak, ha fellapozzák az Egység újság júniusi számát!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.