2024. 07. 16. kedd
Valter
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Medina: Minden megjelent Hosz tag támogatta a saját tagdíjfizetési rendszerre való áttérést

Hosz  |  2013. 05. 29., 08:59

A medinai radarszázadnál - május 28-án - töltötték ki elsőként a Hosz tagjai a saját tagdíjfizetési rendszerre történő áttéréshez szükséges nyomtatványokat. Az aktuális tájékoztató utáni adminisztratív teendőknél dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező, valamint Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő nyújtott segítséget a megjelent katonáknak, Hosz tagoknak...

A találkozó elején tisztségviselőink összefoglalták az elmúlt időszak szakszervezet-politikai történéseit, köztük a kongresszus által hozott döntéseket, de a munkáltató és a szakszervezetek vezetői által aláírt idei béren kívüli megállapodás részletei is szóba kerültek.  

Ahogy a képen is látható a nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő segítséget nyújtott az ,,adategyeztetési nyilatkozat és a felhatalmazás csoportos beszedés teljesítésére" elnevezésü nyomtatványok pontos és hiánytalan kitöltéséhez.

Ezt követően a megjelent katonák egyenként teljesítették az adminisztratív teendőket. A váltásos munkarend miatt ez alkalommal a tagság egyharmada vett részt a csoportgyülésen, s így a megjelent tizenkét Hosz tag kivétel nélkül támogatta az új tagdíjfizetési rendszerünkre történő áttérést.   

A medina csoportvezetőnk a továbbiakban minden - most megjelenni nem tudó - helyi Hosz tagot személyesen keres fel és tájékoztat a változásokról, ezt követően pedig feltehetően ők is csatlakoznak az új rendszerhez.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.