2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Medina: Minden megjelent Hosz tag támogatta a saját tagdíjfizetési rendszerre való áttérést

Hosz  |  2013. 05. 29., 08:59

A medinai radarszázadnál - május 28-án - töltötték ki elsőként a Hosz tagjai a saját tagdíjfizetési rendszerre történő áttéréshez szükséges nyomtatványokat. Az aktuális tájékoztató utáni adminisztratív teendőknél dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező, valamint Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő nyújtott segítséget a megjelent katonáknak, Hosz tagoknak...

A találkozó elején tisztségviselőink összefoglalták az elmúlt időszak szakszervezet-politikai történéseit, köztük a kongresszus által hozott döntéseket, de a munkáltató és a szakszervezetek vezetői által aláírt idei béren kívüli megállapodás részletei is szóba kerültek.  

Ahogy a képen is látható a nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő segítséget nyújtott az ,,adategyeztetési nyilatkozat és a felhatalmazás csoportos beszedés teljesítésére" elnevezésü nyomtatványok pontos és hiánytalan kitöltéséhez.

Ezt követően a megjelent katonák egyenként teljesítették az adminisztratív teendőket. A váltásos munkarend miatt ez alkalommal a tagság egyharmada vett részt a csoportgyülésen, s így a megjelent tizenkét Hosz tag kivétel nélkül támogatta az új tagdíjfizetési rendszerünkre történő áttérést.   

A medina csoportvezetőnk a továbbiakban minden - most megjelenni nem tudó - helyi Hosz tagot személyesen keres fel és tájékoztat a változásokról, ezt követően pedig feltehetően ők is csatlakoznak az új rendszerhez.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.