2024. 02. 27. kedd
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Medina: Minden megjelent Hosz tag támogatta a saját tagdíjfizetési rendszerre való áttérést

Hosz  |  2013. 05. 29., 08:59

A medinai radarszázadnál - május 28-án - töltötték ki elsőként a Hosz tagjai a saját tagdíjfizetési rendszerre történő áttéréshez szükséges nyomtatványokat. Az aktuális tájékoztató utáni adminisztratív teendőknél dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező, valamint Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő nyújtott segítséget a megjelent katonáknak, Hosz tagoknak...

A találkozó elején tisztségviselőink összefoglalták az elmúlt időszak szakszervezet-politikai történéseit, köztük a kongresszus által hozott döntéseket, de a munkáltató és a szakszervezetek vezetői által aláírt idei béren kívüli megállapodás részletei is szóba kerültek.  

Ahogy a képen is látható a nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő segítséget nyújtott az ,,adategyeztetési nyilatkozat és a felhatalmazás csoportos beszedés teljesítésére" elnevezésü nyomtatványok pontos és hiánytalan kitöltéséhez.

Ezt követően a megjelent katonák egyenként teljesítették az adminisztratív teendőket. A váltásos munkarend miatt ez alkalommal a tagság egyharmada vett részt a csoportgyülésen, s így a megjelent tizenkét Hosz tag kivétel nélkül támogatta az új tagdíjfizetési rendszerünkre történő áttérést.   

A medina csoportvezetőnk a továbbiakban minden - most megjelenni nem tudó - helyi Hosz tagot személyesen keres fel és tájékoztat a változásokról, ezt követően pedig feltehetően ők is csatlakoznak az új rendszerhez.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

Széchenyi 2020 europai szociális alap.