2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Medina: Minden megjelent Hosz tag támogatta a saját tagdíjfizetési rendszerre való áttérést

Hosz  |  2013. 05. 29., 08:59

A medinai radarszázadnál - május 28-án - töltötték ki elsőként a Hosz tagjai a saját tagdíjfizetési rendszerre történő áttéréshez szükséges nyomtatványokat. Az aktuális tájékoztató utáni adminisztratív teendőknél dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező, valamint Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő nyújtott segítséget a megjelent katonáknak, Hosz tagoknak...

A találkozó elején tisztségviselőink összefoglalták az elmúlt időszak szakszervezet-politikai történéseit, köztük a kongresszus által hozott döntéseket, de a munkáltató és a szakszervezetek vezetői által aláírt idei béren kívüli megállapodás részletei is szóba kerültek.  

Ahogy a képen is látható a nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő segítséget nyújtott az ,,adategyeztetési nyilatkozat és a felhatalmazás csoportos beszedés teljesítésére" elnevezésü nyomtatványok pontos és hiánytalan kitöltéséhez.

Ezt követően a megjelent katonák egyenként teljesítették az adminisztratív teendőket. A váltásos munkarend miatt ez alkalommal a tagság egyharmada vett részt a csoportgyülésen, s így a megjelent tizenkét Hosz tag kivétel nélkül támogatta az új tagdíjfizetési rendszerünkre történő áttérést.   

A medina csoportvezetőnk a továbbiakban minden - most megjelenni nem tudó - helyi Hosz tagot személyesen keres fel és tájékoztat a változásokról, ezt követően pedig feltehetően ők is csatlakoznak az új rendszerhez.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.