2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

FHB-Hosz: A minél kedvezőbb lakhatás érdekében

Hosz  |  2013. 05. 30., 09:34

A Honvédszakszervezet tagjai számára kedvezményes hitel- és lakáslízing konstrukciót dolgozott ki az FHB Ingatlanlízing Zrt.   A banki szolgáltatás részleteit rögzítő megállapodást Czövek János elnök és Jenei Viktor, az FHB Ingatlanlízing Zrt. vezérigazgatója látta el kézjegyével. Jelen volt Kalina Zsolt, az FHB Életjáradák Zrt. vezérigazgatója, a Hosz részéről pedig Bazsik István alelnök és dr. Hajós Dezső szolgáltatás. és tagszervező is...

A megállapodás lényege, hogy a Hosz tagsági viszony igazolása után igénybe vehető az FHB hitel- és lakáslízing konstrukciója.

Az aláírási ceremónia után Kalina Zsolt, az FHB Életjáradék Zrt. vezérigazgatója - a kedvezmáényes életjáradék-programban való részvétel érdekében - felajánlotta a Nyugállományú Tagozat tagjai számára a további együttmüködés lehetőségét.

A további részletekért, illetve a közvetlen kapcsolatfelvétel érdekében tagjaink keressék szolgáltatás- és tagszervezőnket a hajosd@hsz.hu e-mail címen!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.