2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

FHB-Hosz: A minél kedvezőbb lakhatás érdekében

Hosz  |  2013. 05. 30., 09:34

A Honvédszakszervezet tagjai számára kedvezményes hitel- és lakáslízing konstrukciót dolgozott ki az FHB Ingatlanlízing Zrt.   A banki szolgáltatás részleteit rögzítő megállapodást Czövek János elnök és Jenei Viktor, az FHB Ingatlanlízing Zrt. vezérigazgatója látta el kézjegyével. Jelen volt Kalina Zsolt, az FHB Életjáradák Zrt. vezérigazgatója, a Hosz részéről pedig Bazsik István alelnök és dr. Hajós Dezső szolgáltatás. és tagszervező is...

A megállapodás lényege, hogy a Hosz tagsági viszony igazolása után igénybe vehető az FHB hitel- és lakáslízing konstrukciója.

Az aláírási ceremónia után Kalina Zsolt, az FHB Életjáradék Zrt. vezérigazgatója - a kedvezmáényes életjáradék-programban való részvétel érdekében - felajánlotta a Nyugállományú Tagozat tagjai számára a további együttmüködés lehetőségét.

A további részletekért, illetve a közvetlen kapcsolatfelvétel érdekében tagjaink keressék szolgáltatás- és tagszervezőnket a hajosd@hsz.hu e-mail címen!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.