2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Munkavállalói felelősségbiztosítás csak Hosz tagoknak!

Hosz  |  2013. 05. 30., 13:22

Az elmúlt esztendő során jelentős érdeklődést mutattak tagjaink a Signal Biztosító Zrt. munkavállalói felelősségbiztosítási terméke iránt. Az ügymenet felgyorsítása és a létszámkorlát feloldása érdekében - május 29-én - aláírta a két szervezet vezetője, Reményi Zsuzsanna üzletágigazgató és Czövek János elnök azt a szerződést, melyhez az alapszervezetek már közvetlenül is kapcsolódhatnak. Az eseményen jelen volt Bazsik István alelnök és dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező is...

A szerződés lehetővé teszi, hogy ezt követően az alapszervezetek és csoportoktól érdeklődő tagjaink már közvetlenül csatlakozhassanak a csoportos munkavállalói felelősségbiztosításhoz 750 Ft/fő/év díj ellenében.

Fenti biztosítási összegért tagunk mentesül az alól a kártérítési kötellezettség alól, mely bármilyen gondatlan károkozás következtében keletkezhetett. A Hosz tagjai számára - a megkötött szerződés értelmében - ez a biztosítási termék kizárólag csoportos konstrukcióban vehető igénybe.

További részletekért kérjük, hogy majd az Egység újság júliusi számát lapozzák fel!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.