2024. 07. 12. péntek
Dalma, Izabella
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Egy tagot sem veszíthetünk

Hosz  |  2013. 06. 03., 15:42

Tovább dübörög a ,,Honvédszakszervezet megújul\" című  tagmegtartó- tagtoborzó kampány. A régiós találkozók sorában elsőként - június 3-án, Lippai Csaba ügyvivő vezetésével - a budapesti és a főváros környéki alapszervezeti és csoportvezetők felkészítése történt meg. Czövek János elnök, Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök, Gáspár Tamásné, Mészáros Mária és Sörös István elnökségi tagok, valamint az érdekvédelmi ügyvivők és a szolgáltatás- és tagszervező közreműködésével lebonyolított eseményen minden, a közigazgatási és a logisztikai képviselethez tartozó tisztségviselő kitöltötte a szükséges nyomtatványokat...

Egy tagot sem veszíthetünk - mondta napirend előtti bevezetőjében Czövek János. A Hosz elnöke ez alkalommal is felhívta az alapszervezeti és csoportvezetők figyelmét a szakszervezet jövője szempontjából is fontos feladatra. Az elmúlt időszak sikereiből kiindulva arról szólt, hogy még a törvényi változás, az új Hjt. július elsejei életbe lépése után is szükség lesz mindenkire, hiszen a Honvédszakszervezetnek a következő években, évtizedekben is jól, hatékonyan kell müködni.

Napirend előtt Szekeres István, a Katonákért Alapítvány kuratóriumának elnöke a szolidaritás fontosságára, majd a korkedvezményes szolgálati nyugdíj megszüntetésével kapcsolatban létrehozott pertársaság aktualitásaira irányította a résztvevő tisztségviselők figyelmét.

Ezt követően már a tagmegtartás, tagtoborzás szempontjából elsődleges feladattal, a szükséges nyomtatványok megismerésével és kitöltésével foglalkoztak a budapesti és főváros környéki tisztségviselők.

A megnyitó után Lippai Csaba budapesti érdekvédelmi ügyvivő a saját csoportos tagdíjbeszedés fontosságáról beszélt.

Ezt követően pedig ismét Czövek János elnök kapott szót.

.

Amint világossá vált, hogy a munkáltató nem vonja le a továbbiakban az illetményekből az érdekképviseleti tagdíjakat, olyan kampányba kezdtünk, melynek során minden tagot felkeresünk és beléptetünk az új, már saját tegdíjfizetési rendszerbe - vázolta a jövő feladatait az elnök.

Csak úgy lehet eredményeket elérni, ha elől haladunk, ezért mi hárman, vezető tisztségviselők töltöttük ki először a szükséges nyomtatványokat, ebben kérünk benneteket, hogy kövessetek bennünket - fejezte be gondolatait Czövek János.

Ezután Lippai Csaba a szükséges nyomtatványokat mutatta meg és részletesen is elmagyarázta a kitöltés hogyanját.

Az útmutató után minden résztvevő tisztségviselő kitöltötte a ,,felhatalmazás a csoportos beszedési megbízás teljesítésére" és az adategyeztetési nyilatkozat" elnevezésü nyomtatványokat.

A regionális találkozók sora június 4-én Székesfehérvárott, a nyugat-magyarországi régióban tevékeny alapszerevezeti- és csoportvezetők tájékoztatásával folytatódik.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.