2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Egy tagot sem veszíthetünk

Hosz  |  2013. 06. 03., 15:42

Tovább dübörög a ,,Honvédszakszervezet megújul\" című  tagmegtartó- tagtoborzó kampány. A régiós találkozók sorában elsőként - június 3-án, Lippai Csaba ügyvivő vezetésével - a budapesti és a főváros környéki alapszervezeti és csoportvezetők felkészítése történt meg. Czövek János elnök, Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök, Gáspár Tamásné, Mészáros Mária és Sörös István elnökségi tagok, valamint az érdekvédelmi ügyvivők és a szolgáltatás- és tagszervező közreműködésével lebonyolított eseményen minden, a közigazgatási és a logisztikai képviselethez tartozó tisztségviselő kitöltötte a szükséges nyomtatványokat...

Egy tagot sem veszíthetünk - mondta napirend előtti bevezetőjében Czövek János. A Hosz elnöke ez alkalommal is felhívta az alapszervezeti és csoportvezetők figyelmét a szakszervezet jövője szempontjából is fontos feladatra. Az elmúlt időszak sikereiből kiindulva arról szólt, hogy még a törvényi változás, az új Hjt. július elsejei életbe lépése után is szükség lesz mindenkire, hiszen a Honvédszakszervezetnek a következő években, évtizedekben is jól, hatékonyan kell müködni.

Napirend előtt Szekeres István, a Katonákért Alapítvány kuratóriumának elnöke a szolidaritás fontosságára, majd a korkedvezményes szolgálati nyugdíj megszüntetésével kapcsolatban létrehozott pertársaság aktualitásaira irányította a résztvevő tisztségviselők figyelmét.

Ezt követően már a tagmegtartás, tagtoborzás szempontjából elsődleges feladattal, a szükséges nyomtatványok megismerésével és kitöltésével foglalkoztak a budapesti és főváros környéki tisztségviselők.

A megnyitó után Lippai Csaba budapesti érdekvédelmi ügyvivő a saját csoportos tagdíjbeszedés fontosságáról beszélt.

Ezt követően pedig ismét Czövek János elnök kapott szót.

.

Amint világossá vált, hogy a munkáltató nem vonja le a továbbiakban az illetményekből az érdekképviseleti tagdíjakat, olyan kampányba kezdtünk, melynek során minden tagot felkeresünk és beléptetünk az új, már saját tegdíjfizetési rendszerbe - vázolta a jövő feladatait az elnök.

Csak úgy lehet eredményeket elérni, ha elől haladunk, ezért mi hárman, vezető tisztségviselők töltöttük ki először a szükséges nyomtatványokat, ebben kérünk benneteket, hogy kövessetek bennünket - fejezte be gondolatait Czövek János.

Ezután Lippai Csaba a szükséges nyomtatványokat mutatta meg és részletesen is elmagyarázta a kitöltés hogyanját.

Az útmutató után minden résztvevő tisztségviselő kitöltötte a ,,felhatalmazás a csoportos beszedési megbízás teljesítésére" és az adategyeztetési nyilatkozat" elnevezésü nyomtatványokat.

A regionális találkozók sora június 4-én Székesfehérvárott, a nyugat-magyarországi régióban tevékeny alapszerevezeti- és csoportvezetők tájékoztatásával folytatódik.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.