2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Egy tagot sem veszíthetünk

Hosz  |  2013. 06. 03., 15:42

Tovább dübörög a ,,Honvédszakszervezet megújul\" című  tagmegtartó- tagtoborzó kampány. A régiós találkozók sorában elsőként - június 3-án, Lippai Csaba ügyvivő vezetésével - a budapesti és a főváros környéki alapszervezeti és csoportvezetők felkészítése történt meg. Czövek János elnök, Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök, Gáspár Tamásné, Mészáros Mária és Sörös István elnökségi tagok, valamint az érdekvédelmi ügyvivők és a szolgáltatás- és tagszervező közreműködésével lebonyolított eseményen minden, a közigazgatási és a logisztikai képviselethez tartozó tisztségviselő kitöltötte a szükséges nyomtatványokat...

Egy tagot sem veszíthetünk - mondta napirend előtti bevezetőjében Czövek János. A Hosz elnöke ez alkalommal is felhívta az alapszervezeti és csoportvezetők figyelmét a szakszervezet jövője szempontjából is fontos feladatra. Az elmúlt időszak sikereiből kiindulva arról szólt, hogy még a törvényi változás, az új Hjt. július elsejei életbe lépése után is szükség lesz mindenkire, hiszen a Honvédszakszervezetnek a következő években, évtizedekben is jól, hatékonyan kell müködni.

Napirend előtt Szekeres István, a Katonákért Alapítvány kuratóriumának elnöke a szolidaritás fontosságára, majd a korkedvezményes szolgálati nyugdíj megszüntetésével kapcsolatban létrehozott pertársaság aktualitásaira irányította a résztvevő tisztségviselők figyelmét.

Ezt követően már a tagmegtartás, tagtoborzás szempontjából elsődleges feladattal, a szükséges nyomtatványok megismerésével és kitöltésével foglalkoztak a budapesti és főváros környéki tisztségviselők.

A megnyitó után Lippai Csaba budapesti érdekvédelmi ügyvivő a saját csoportos tagdíjbeszedés fontosságáról beszélt.

Ezt követően pedig ismét Czövek János elnök kapott szót.

.

Amint világossá vált, hogy a munkáltató nem vonja le a továbbiakban az illetményekből az érdekképviseleti tagdíjakat, olyan kampányba kezdtünk, melynek során minden tagot felkeresünk és beléptetünk az új, már saját tegdíjfizetési rendszerbe - vázolta a jövő feladatait az elnök.

Csak úgy lehet eredményeket elérni, ha elől haladunk, ezért mi hárman, vezető tisztségviselők töltöttük ki először a szükséges nyomtatványokat, ebben kérünk benneteket, hogy kövessetek bennünket - fejezte be gondolatait Czövek János.

Ezután Lippai Csaba a szükséges nyomtatványokat mutatta meg és részletesen is elmagyarázta a kitöltés hogyanját.

Az útmutató után minden résztvevő tisztségviselő kitöltötte a ,,felhatalmazás a csoportos beszedési megbízás teljesítésére" és az adategyeztetési nyilatkozat" elnevezésü nyomtatványokat.

A regionális találkozók sora június 4-én Székesfehérvárott, a nyugat-magyarországi régióban tevékeny alapszerevezeti- és csoportvezetők tájékoztatásával folytatódik.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.