2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Egy tagot sem veszíthetünk

Hosz  |  2013. 06. 03., 15:42

Tovább dübörög a ,,Honvédszakszervezet megújul\" című  tagmegtartó- tagtoborzó kampány. A régiós találkozók sorában elsőként - június 3-án, Lippai Csaba ügyvivő vezetésével - a budapesti és a főváros környéki alapszervezeti és csoportvezetők felkészítése történt meg. Czövek János elnök, Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök, Gáspár Tamásné, Mészáros Mária és Sörös István elnökségi tagok, valamint az érdekvédelmi ügyvivők és a szolgáltatás- és tagszervező közreműködésével lebonyolított eseményen minden, a közigazgatási és a logisztikai képviselethez tartozó tisztségviselő kitöltötte a szükséges nyomtatványokat...

Egy tagot sem veszíthetünk - mondta napirend előtti bevezetőjében Czövek János. A Hosz elnöke ez alkalommal is felhívta az alapszervezeti és csoportvezetők figyelmét a szakszervezet jövője szempontjából is fontos feladatra. Az elmúlt időszak sikereiből kiindulva arról szólt, hogy még a törvényi változás, az új Hjt. július elsejei életbe lépése után is szükség lesz mindenkire, hiszen a Honvédszakszervezetnek a következő években, évtizedekben is jól, hatékonyan kell müködni.

Napirend előtt Szekeres István, a Katonákért Alapítvány kuratóriumának elnöke a szolidaritás fontosságára, majd a korkedvezményes szolgálati nyugdíj megszüntetésével kapcsolatban létrehozott pertársaság aktualitásaira irányította a résztvevő tisztségviselők figyelmét.

Ezt követően már a tagmegtartás, tagtoborzás szempontjából elsődleges feladattal, a szükséges nyomtatványok megismerésével és kitöltésével foglalkoztak a budapesti és főváros környéki tisztségviselők.

A megnyitó után Lippai Csaba budapesti érdekvédelmi ügyvivő a saját csoportos tagdíjbeszedés fontosságáról beszélt.

Ezt követően pedig ismét Czövek János elnök kapott szót.

.

Amint világossá vált, hogy a munkáltató nem vonja le a továbbiakban az illetményekből az érdekképviseleti tagdíjakat, olyan kampányba kezdtünk, melynek során minden tagot felkeresünk és beléptetünk az új, már saját tegdíjfizetési rendszerbe - vázolta a jövő feladatait az elnök.

Csak úgy lehet eredményeket elérni, ha elől haladunk, ezért mi hárman, vezető tisztségviselők töltöttük ki először a szükséges nyomtatványokat, ebben kérünk benneteket, hogy kövessetek bennünket - fejezte be gondolatait Czövek János.

Ezután Lippai Csaba a szükséges nyomtatványokat mutatta meg és részletesen is elmagyarázta a kitöltés hogyanját.

Az útmutató után minden résztvevő tisztségviselő kitöltötte a ,,felhatalmazás a csoportos beszedési megbízás teljesítésére" és az adategyeztetési nyilatkozat" elnevezésü nyomtatványokat.

A regionális találkozók sora június 4-én Székesfehérvárott, a nyugat-magyarországi régióban tevékeny alapszerevezeti- és csoportvezetők tájékoztatásával folytatódik.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 25., 13:35
A Magyar Közlöny 2024. évi 69. számában 2024. június 28-án kihirdetésre került a honvédek jogállásáról szóló 137/2024. (VI. 28.) Korm. rendelet (Hjkr.)
2024. 07. 26., 09:48
2024.07.23-án Bazsik István elnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott tájékoztatót Tatán
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.