2018. 02. 19. hétfő
Zsuzsanna
: 311 Ft   : 248 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Egy tagot sem veszíthetünk

Hosz  |  2013. 06. 03., 15:42

Tovább dübörög a ,,Honvédszakszervezet megújul\" című  tagmegtartó- tagtoborzó kampány. A régiós találkozók sorában elsőként - június 3-án, Lippai Csaba ügyvivő vezetésével - a budapesti és a főváros környéki alapszervezeti és csoportvezetők felkészítése történt meg. Czövek János elnök, Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök, Gáspár Tamásné, Mészáros Mária és Sörös István elnökségi tagok, valamint az érdekvédelmi ügyvivők és a szolgáltatás- és tagszervező közreműködésével lebonyolított eseményen minden, a közigazgatási és a logisztikai képviselethez tartozó tisztségviselő kitöltötte a szükséges nyomtatványokat...

Egy tagot sem veszíthetünk - mondta napirend előtti bevezetőjében Czövek János. A Hosz elnöke ez alkalommal is felhívta az alapszervezeti és csoportvezetők figyelmét a szakszervezet jövője szempontjából is fontos feladatra. Az elmúlt időszak sikereiből kiindulva arról szólt, hogy még a törvényi változás, az új Hjt. július elsejei életbe lépése után is szükség lesz mindenkire, hiszen a Honvédszakszervezetnek a következő években, évtizedekben is jól, hatékonyan kell müködni.

Napirend előtt Szekeres István, a Katonákért Alapítvány kuratóriumának elnöke a szolidaritás fontosságára, majd a korkedvezményes szolgálati nyugdíj megszüntetésével kapcsolatban létrehozott pertársaság aktualitásaira irányította a résztvevő tisztségviselők figyelmét.

Ezt követően már a tagmegtartás, tagtoborzás szempontjából elsődleges feladattal, a szükséges nyomtatványok megismerésével és kitöltésével foglalkoztak a budapesti és főváros környéki tisztségviselők.

A megnyitó után Lippai Csaba budapesti érdekvédelmi ügyvivő a saját csoportos tagdíjbeszedés fontosságáról beszélt.

Ezt követően pedig ismét Czövek János elnök kapott szót.

.

Amint világossá vált, hogy a munkáltató nem vonja le a továbbiakban az illetményekből az érdekképviseleti tagdíjakat, olyan kampányba kezdtünk, melynek során minden tagot felkeresünk és beléptetünk az új, már saját tegdíjfizetési rendszerbe - vázolta a jövő feladatait az elnök.

Csak úgy lehet eredményeket elérni, ha elől haladunk, ezért mi hárman, vezető tisztségviselők töltöttük ki először a szükséges nyomtatványokat, ebben kérünk benneteket, hogy kövessetek bennünket - fejezte be gondolatait Czövek János.

Ezután Lippai Csaba a szükséges nyomtatványokat mutatta meg és részletesen is elmagyarázta a kitöltés hogyanját.

Az útmutató után minden résztvevő tisztségviselő kitöltötte a ,,felhatalmazás a csoportos beszedési megbízás teljesítésére" és az adategyeztetési nyilatkozat" elnevezésü nyomtatványokat.

A regionális találkozók sora június 4-én Székesfehérvárott, a nyugat-magyarországi régióban tevékeny alapszerevezeti- és csoportvezetők tájékoztatásával folytatódik.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 02. 05., 14:10
Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, budapesti sajtótájékoztatón, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.
2018. 01. 18., 14:58
Minden évben az adóbevallások leadásával együtt nyilatkozhatunk adónk 1+1%-ának felajánlásáról. Kérjük Tagjainkat és Szimpatizánsainkat, hogy az idén is támogassák adójuk 1%-val a Honvédszakszervezet által alapított Katonákért Közhasznú Alapítványt.
2018. 02. 05., 13:47
társadalombiztosítás területén, akár az egészségbiztosításban, akár a nyugellátásoknál, akár a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainál az ellátások összege több ellátásfajtánál egy általános mérőszámhoz igazodik, nem a jogosult egyéni jövedelméhez. Ilyen általános mérőszám a minimálbér, illetve az öregségi nyugdíj legkisebb összege. Ezen túlmenően bizonyos ellátások ún. fix összegűek, azaz szintén nem az egyéni keresetektől, jövedelemtől függenek, hanem mindenki számára azonosan határozzák meg.
2018-02-05 11:54:52
Egy történelmi pillanat részesei lehetünk, és ez örömmel tölt el minden magyar embert, a Magyar Honvédség katonáit pedig különösen, hiszen a légiszállítási képesség fontos, különösen a mai modern világban - mondta dr. Simicskó István február 2-án, pénteken, Kecskeméten. A honvédelmi miniszter az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tartott sajtótájékoztatón hivatalosan is bemutatta a Magyar Honvédség két új csapatszállító repülőgépét.
2018-02-01 15:44:54
Egy hadsereg igazi ereje mindig hitében és szellemiségében rejlik, a százhetven éves Magyar Honvédségnek pedig mindig is a rendíthetetlen bátorság és hazaszeretet adta a karakterét – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter január 30-án Budapesten, a kétszáz esztendeje született Görgei Artúr tiszteletére rendezett megemlékezésen, ahol a Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök vett részt...
2018-01-31 11:34:38
Szolnokon a MH. 34 Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj és a MH. 88. Könnyű Vegyes Zászlóalj összeolvadásából megalakuló MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Ezred 2017. szeptember 01-jén Szolnok város napján a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében dandárrá alakult…
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

A mai napon, 2018. február 16-án, pénteken, helyi idő szerint 11 óra körül lezuhant a Török Légierő egyik SF-260D típusú kiképző repülőgépe. A repülőgép kétfős személyzete életét vesztette a katasztrófában.

  Háború Művészete magazin

Brüsszelben tanácskoztak az észak-atlanti katonai szövetség védelmi miniszterei február 14–15-én. A Budapestről kiutazó magyar küldöttséget Vargha Tamás honvédelmi miniszterhelyettes vezette. A delegációhoz a helyszínen csatlakozott Sztáray Péter, Magyarország NATO-nagykövete.