2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Áttérés csoportos beszedésre: A tagság támogatja a kezdeményezést

Hosz  |  2013. 06. 05., 08:35

Czövek János, a Hosz elnöke június 4-én tájékoztatta a nyugat-magyarországi régió alapszervezeti vezetőit az új tagdíjfizetési rendszerre történő áttérés feladatairól. ,,A Honvédszakszervezet megújul” jelszóval fémjelzett kezdeményezést a törvényi változások következtében, a munkáltatói tagdíjbeszedés július 1-jei megszűnése tette szükségessé. Az eseményen Bazsik István alelnök és Bálint Ákos szárazföldi képviselő is jelen volt...

Az elnök kronológiai visszatekintésében kitért, - a szakszervezet részéről - az eltelt időszakban tett erőfeszítésekre, kezdeményezésekre, amelyek lehetőséget biztosítottak volna a tagdíjak munkáltató általi további beszedésére. Kiemelte, hogy a fennmaradásunk érdekében elodázhatatlan a tagdíjak csoportos megbízással történő beszedésére való áttérés.

A Hosz tagdíjfizetési rendszerének megújítása érdekében a területért felelős érdekvédelmi ügyvivő, valamint az alapszervezeti vezetők átvették a szükséges okmányokat, PR tájékoztatókat és tájékoztatást kaptak a médiában megjelenő, egymásra épülő felhívások fontosságára. Az átjelentkezések elmúlt heti tapasztalatai alapján Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő és Bálint Ákos elnökségi tag tartott tájékoztatót. Összességében elmondható, hogy a tagságunk támogatását elnyerte a kezdeményezés.

A tájékoztatót követően az elvégzendő aktuális feladatok számbavétele következett. A jelenlévők egyöntetü véleménye, hogy az átjelentkező tagtársak ajándékcsomagjainak lejuttatása az érintettekhez különösen fontos és komoly logisztikai munkát, illetve szervezést igényel.

Június 5-én a kelet-magyarországi régióban szolgáló alapszervezeti vezetőket tájékoztatása történik meg.

 Fotók: Kiséri-Nagy Ferenc

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.