2024. 04. 20. szombat
Tivadar
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Áttérés csoportos beszedésre: A tagság támogatja a kezdeményezést

Hosz  |  2013. 06. 05., 08:35

Czövek János, a Hosz elnöke június 4-én tájékoztatta a nyugat-magyarországi régió alapszervezeti vezetőit az új tagdíjfizetési rendszerre történő áttérés feladatairól. ,,A Honvédszakszervezet megújul” jelszóval fémjelzett kezdeményezést a törvényi változások következtében, a munkáltatói tagdíjbeszedés július 1-jei megszűnése tette szükségessé. Az eseményen Bazsik István alelnök és Bálint Ákos szárazföldi képviselő is jelen volt...

Az elnök kronológiai visszatekintésében kitért, - a szakszervezet részéről - az eltelt időszakban tett erőfeszítésekre, kezdeményezésekre, amelyek lehetőséget biztosítottak volna a tagdíjak munkáltató általi további beszedésére. Kiemelte, hogy a fennmaradásunk érdekében elodázhatatlan a tagdíjak csoportos megbízással történő beszedésére való áttérés.

A Hosz tagdíjfizetési rendszerének megújítása érdekében a területért felelős érdekvédelmi ügyvivő, valamint az alapszervezeti vezetők átvették a szükséges okmányokat, PR tájékoztatókat és tájékoztatást kaptak a médiában megjelenő, egymásra épülő felhívások fontosságára. Az átjelentkezések elmúlt heti tapasztalatai alapján Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő és Bálint Ákos elnökségi tag tartott tájékoztatót. Összességében elmondható, hogy a tagságunk támogatását elnyerte a kezdeményezés.

A tájékoztatót követően az elvégzendő aktuális feladatok számbavétele következett. A jelenlévők egyöntetü véleménye, hogy az átjelentkező tagtársak ajándékcsomagjainak lejuttatása az érintettekhez különösen fontos és komoly logisztikai munkát, illetve szervezést igényel.

Június 5-én a kelet-magyarországi régióban szolgáló alapszervezeti vezetőket tájékoztatása történik meg.

 Fotók: Kiséri-Nagy Ferenc

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.