2023. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 390 Ft   : 367 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Áttérés csoportos beszedésre: A tagság támogatja a kezdeményezést

Hosz  |  2013. 06. 05., 08:35

Czövek János, a Hosz elnöke június 4-én tájékoztatta a nyugat-magyarországi régió alapszervezeti vezetőit az új tagdíjfizetési rendszerre történő áttérés feladatairól. ,,A Honvédszakszervezet megújul” jelszóval fémjelzett kezdeményezést a törvényi változások következtében, a munkáltatói tagdíjbeszedés július 1-jei megszűnése tette szükségessé. Az eseményen Bazsik István alelnök és Bálint Ákos szárazföldi képviselő is jelen volt...

Az elnök kronológiai visszatekintésében kitért, - a szakszervezet részéről - az eltelt időszakban tett erőfeszítésekre, kezdeményezésekre, amelyek lehetőséget biztosítottak volna a tagdíjak munkáltató általi további beszedésére. Kiemelte, hogy a fennmaradásunk érdekében elodázhatatlan a tagdíjak csoportos megbízással történő beszedésére való áttérés.

A Hosz tagdíjfizetési rendszerének megújítása érdekében a területért felelős érdekvédelmi ügyvivő, valamint az alapszervezeti vezetők átvették a szükséges okmányokat, PR tájékoztatókat és tájékoztatást kaptak a médiában megjelenő, egymásra épülő felhívások fontosságára. Az átjelentkezések elmúlt heti tapasztalatai alapján Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő és Bálint Ákos elnökségi tag tartott tájékoztatót. Összességében elmondható, hogy a tagságunk támogatását elnyerte a kezdeményezés.

A tájékoztatót követően az elvégzendő aktuális feladatok számbavétele következett. A jelenlévők egyöntetü véleménye, hogy az átjelentkező tagtársak ajándékcsomagjainak lejuttatása az érintettekhez különösen fontos és komoly logisztikai munkát, illetve szervezést igényel.

Június 5-én a kelet-magyarországi régióban szolgáló alapszervezeti vezetőket tájékoztatása történik meg.

 Fotók: Kiséri-Nagy Ferenc

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága az utazási kereslet növekedése és szélestörzsű flottájának bővítése miatt tapasztalt pilótákat toboroz Magyarországról is.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.