2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tagmegtartás: Pozitív hozzáállás Szolnokon is

Hosz  |  2013. 06. 06., 08:05

Most is a víz diktált, az árvíz! A június 5-i kelet-magyarországi régiógyűlésen, Szolnokon ugyanis - az árvizi védekezés miatt - a meghívott állomány csupán 1/3-a tudott megjelenni. De a résztvevők is azonnal csatlakoztak - a rendezvényt követően - a katonai szervezetük készenlétbe vagy védekezésre kirendelt állományához. A „Honvédszakszervezet megújul” szolnoki állomásán Czövek János elnök, Szendrei Zoltán alelnök és e sorok írója, Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő látta el hasznos információval az alapszervezeti vezetőket...

A tájékoztató során Czövek János elnök elmondta, hogy a tagság elvárásai között szereplő egyik fontos, a függetlenedés, az önállóság felé történő elmozdulásra irányuló feladatunkat hajtjuk most végre, amit a jogszabályi háttér (Hjt.) változása is megsürgetett.

Szendrei Zoltán alelnök kiemelte: Az előttünk álló feladat nagy és szerteágazó, de fontos a lelkesedés és pozitív hozzáállás, amit a „Honvédszakszervezet megújul” projektet át kell, hogy hassa.

A tisztségviselők érdeklődve hallgatták a Jakubik András kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő tagmegtartásra, a tagdíjak csoportos beszedésének rendszerére való áttérés főbb pontjairól és alapfeladatairól szóló előadását.

A megjelent kelet-magyarországi tisztségviselők ezt követően maguk is kitöltötték a „felhatalmazást csoportos beszedési megbízás teljesítésére”, valamint az „adategyeztetési nyilatkozat” nyomtatványokat.

A rendezvény végén kötetlen beszélgetés keretében válaszoltak a vezető tisztségviselők a felmerülő kérdésekre.

Fotók: Kiséri-Nagy Ferenc
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.