2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Római part: Gátépítésen a Hosz vezetői

Hosz  |  2013. 06. 07., 17:42

Gőzerővel zajlik a főváros árvíz elleni védelme. A Duna parti munkálatok mai feladataiból szakszervezetünk vezetői is tevékenyen kivették részüket. A III. kerületben, a Római parton, a Nánási úti gátépítésen Czövek János elnök, Szendrei Zoltán alelnök, Lippai Csaba és Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivők, valamint a fotók készítője, Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező is több órán keresztül pakolta a homokzsákokat...

Az önkéntes védelmi és müveleti tartalékosokat is behívták. Június 7-én 11 órára kellett bevonulni a fővároshoz lebiztosított, kiképzett, több évtizedes katonai tapasztalatokkal rendelkeő egyenruhásoknak.

További árvizi híreket a www.honvedelem.hu weblapon olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.