2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Római part: Gátépítésen a Hosz vezetői

Hosz  |  2013. 06. 07., 17:42

Gőzerővel zajlik a főváros árvíz elleni védelme. A Duna parti munkálatok mai feladataiból szakszervezetünk vezetői is tevékenyen kivették részüket. A III. kerületben, a Római parton, a Nánási úti gátépítésen Czövek János elnök, Szendrei Zoltán alelnök, Lippai Csaba és Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivők, valamint a fotók készítője, Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező is több órán keresztül pakolta a homokzsákokat...

Az önkéntes védelmi és müveleti tartalékosokat is behívták. Június 7-én 11 órára kellett bevonulni a fővároshoz lebiztosított, kiképzett, több évtizedes katonai tapasztalatokkal rendelkeő egyenruhásoknak.

További árvizi híreket a www.honvedelem.hu weblapon olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.