2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Radar alapszervezet felajánlása

Hosz  |  2013. 06. 12., 07:58

A Radar alapszervezet csatlakozva a MH 54. Veszprém Radarezred napi szinten folyó árvízi  utánpótlás ellátásához 40 db szúnyog és kullancsriasztó aeroszol felajánlásával járult hozzá, hogy az alakulat 200, gáton lévő katonáját segítse a hatékony védekezésben. Ezt a csomagot június 11-én, Veszprémben, az operatív csoport aktuális váltásának adta át Justin János, az alapszervezet vezetője. Tervek szerint az adomány minél hamarabb eljut az alakulat Kalocsán dolgozó, árvízvédelmi feladatokat ellátó katonáihoz.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.