2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Továbbképzést tartott az Ellenőrző Bizottság

Hosz  |  2013. 06. 14., 10:28

Az Ellenőrző bizottság június 12-13-án megtartotta ellenőrzésekkel egybekötött éves továbbképzését. Bár az árvízi helyzet az eredeti programot kissé átírta, a kitűzött feladatokat - a békésszentandrási Hosz üdülőben - elvégeztük...

 

Szendrei Zoltán Hosz alelnök tájékoztatója után az EB az újonnan elfogadott alapszabály alapján átdolgozta a saját SZMSZ-ét.

Ezután a Hosz elnökének felkérésére megvizsgáltuk az MH 5. BILDD hódmezővásárhelyi Hosz alapszervezet tevékenységét, illetve az alapszervezeti vezetői tisztség átadás-átvételének körülményeit. A vizsgálat eredményéről bizottságunk állásfoglalást adott ki.

Az Ellenőrző Bizottság június 13-án ellenőrzést hajtott végre az MH 34.KMZ szolnoki és az MH 59. SZDRB kecskeméti Hosz alapszervezeteknél.

Katócs Zsolt

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.