2017. 12. 11. hétfő
Árpád
: 314 Ft   : 266 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fürdőnap Tatabányán és Cegléden

Hosz  |  2013. 07. 06., 17:42

Már három hete véget ért az iskola, tombol a nyár, itt a hőség. Így aztán természetes, hogy idén is megrendeztük már hagyományosnak tekinthető nyári aquaparkos családi napunkat. A július 6-i ceglédi és tatabányai családi programon összesen mintegy ezren pihenték ki a mindennapok fáradalmait...

Már kora délelőtt nagy volt a készülődés a tatabányai Gyémánt Fürdő nyári bejáratánál. Szakszervezetünk elnöke, Czövek János, a nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő, Németh Nándor és az Egység 2002 Kft. munkatársa, Gebri Júlia izgatottan várták a már korábban regisztráló tagságot és családtagjaikat.

Aztán 9 óra előtt néhány perccel megérkezett az első honvédségi autóbusz, majd több személyautó is begördült. Az érkezőket Czövek János köszöntötte, majd Madarász István helyettes alapszervezeti vezetővel az élen, - a győri Arrabona Légvédelmi Rakétaezred állományából - közel hatvanan öltötték fel a belépésre jogosító karszalagot. A győriektől megtudtam, hogy többen is jöttek volna, ha éppen nem foglalta volna le őket az esztendő kiemelt katonai feladatára, az augusztusi lengyelországi rakéta-éleslövészetre történő felkészülés.

Pár perc múlva befutott a veszprémiek, majd a várpalotaiak két autóbusza is. Bogdány Gábor alapszervezeti vezető megint bizonyította páratlan aktivitását, hiszen hetvenöt kollégát, illetve családtagot hozott magával.

Persze a szervezők arra is lehetőséget adtak, hogy a beléptetés helyszínén a Hosz tagok kitöltsék az új, immár saját tagdíjfizetési rendszerhez történő csatlakozáshoz szükséges nyomtatványokat.  

Az adminisztratív teendők után pedig kezdetét vette az önfeledt kikapcsolódás. Nagy örömünkre szolgált, hogy többen is három-, négy-, sőt öt gyermekkel, nagymamával, nagypapával, tehát valódi nagy családdal érkeztek és vették igénybe a fürdő szolgáltatásait.

Cegléden Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök, valamint Tollner Emília, az Egység 2002 Kft. munkatársa fogadta a kelet-magyarországi Hosz tagokat és családtagokat. A szolnokiak, budapestiek, kecskemétiek és hódmezővásárhelyiek mellett - nagy meglepetésünkre - medinaiakat is feldezhettünk.

Jakab Attila százados vezette nyugat-magyarországi radaros különítmény a közel negyven kollégával és családtaggal honvédségi autóbusszal érkezett fürdőzni. A vidám társaság több tagja is elmondta, hogy nagyon jó és követendő kezdeményezésnek tartja a szakszervezet által immár több éve biztosított kedvezményes fürdőzést, melyről ez alkalommal is az Egység újságból és a www.hsz.hu weblapot olvasva értesültek.

Az Egység 2002 Kft. által összesített adatokból tudjuk, hogy a két fürdőben összesen közel ezren élvezhették a Hosz által nyújtott kedvezményes családi kikapcsolódás előnyeit, a kisebb és nagyobb csúszdákat, valamint az engedményeket adó büfék szolgáltatásait.

A fürdőnap további eseményeiről a HoszTv július 15-én jelentkező nyári kiadása, valamint az Egység újság szeptemberi lapszáma tájékoztat majd.

Találkozzunk 2014-ben is!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2017. 10. 13., 11:33
A Honvédszakszervezet hagyományaihoz híven ez év végén 2017. december 09-én 15 órai kezdettel ismét megrendezi a Fővárosi Nagycirkuszban tartandó rendezvényét megköszönve ezzel Tagjainknak az egész éves munkát…
2017. 12. 01., 11:55
2017. november 30-án a LIGA Tanács tisztújító ülését tartotta Budapesten. A tagszervezetek küldöttei szinte teljes egészében újjáválasztották a korábbi tisztségviselőket, így 99,1 százalékos szavazataránnyal Doszpolyné dr. Mészáros Melindát, a szervezet 2016 májusában megválasztott elnökét.
2017. 11. 28., 12:31
2017. november 21-én a HR Portál hosszabb interjút közölt a LIGA Szakszervezetek elnökével. A lap dr. Mészáros Melindát többek között a szakszervezetek terveiről, a munkaerő-piaci változásokról és a szakszervezetek-kormány tárgyalásokról kérdezte.
2017-11-22 11:05:03
2017.12.31-ig érvényes Vodafone Flotta promóció keretében kedvező, kamatmentes készülék részletfizetési lehetőségekkel és korlátlan belföldi és EU-n belüli beszélgetéssel készülnek az ünnepekre.
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

A megújult szabályoknak köszönhetően minden eddiginél eseménydúsabbnak ígérkezik a Red Bull Air Race 2018-as versenysorozata Master és Challenger kategóriában egyaránt.

  Háború Művészete magazin

Új segítőkre lelt a Kecskeméti Szent László Lions Club a Durgó Tamás őrnagy vezette Bács-Kiskun megyei toborzó iroda katonái személyében, hisz mostantól több esetben közös programokon fognak együtt jótékonykodni.