2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fürdőnap Tatabányán és Cegléden

Hosz  |  2013. 07. 06., 17:42

Már három hete véget ért az iskola, tombol a nyár, itt a hőség. Így aztán természetes, hogy idén is megrendeztük már hagyományosnak tekinthető nyári aquaparkos családi napunkat. A július 6-i ceglédi és tatabányai családi programon összesen mintegy ezren pihenték ki a mindennapok fáradalmait...

Már kora délelőtt nagy volt a készülődés a tatabányai Gyémánt Fürdő nyári bejáratánál. Szakszervezetünk elnöke, Czövek János, a nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő, Németh Nándor és az Egység 2002 Kft. munkatársa, Gebri Júlia izgatottan várták a már korábban regisztráló tagságot és családtagjaikat.

Aztán 9 óra előtt néhány perccel megérkezett az első honvédségi autóbusz, majd több személyautó is begördült. Az érkezőket Czövek János köszöntötte, majd Madarász István helyettes alapszervezeti vezetővel az élen, - a győri Arrabona Légvédelmi Rakétaezred állományából - közel hatvanan öltötték fel a belépésre jogosító karszalagot. A győriektől megtudtam, hogy többen is jöttek volna, ha éppen nem foglalta volna le őket az esztendő kiemelt katonai feladatára, az augusztusi lengyelországi rakéta-éleslövészetre történő felkészülés.

Pár perc múlva befutott a veszprémiek, majd a várpalotaiak két autóbusza is. Bogdány Gábor alapszervezeti vezető megint bizonyította páratlan aktivitását, hiszen hetvenöt kollégát, illetve családtagot hozott magával.

Persze a szervezők arra is lehetőséget adtak, hogy a beléptetés helyszínén a Hosz tagok kitöltsék az új, immár saját tagdíjfizetési rendszerhez történő csatlakozáshoz szükséges nyomtatványokat.  

Az adminisztratív teendők után pedig kezdetét vette az önfeledt kikapcsolódás. Nagy örömünkre szolgált, hogy többen is három-, négy-, sőt öt gyermekkel, nagymamával, nagypapával, tehát valódi nagy családdal érkeztek és vették igénybe a fürdő szolgáltatásait.

Cegléden Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök, valamint Tollner Emília, az Egység 2002 Kft. munkatársa fogadta a kelet-magyarországi Hosz tagokat és családtagokat. A szolnokiak, budapestiek, kecskemétiek és hódmezővásárhelyiek mellett - nagy meglepetésünkre - medinaiakat is feldezhettünk.

Jakab Attila százados vezette nyugat-magyarországi radaros különítmény a közel negyven kollégával és családtaggal honvédségi autóbusszal érkezett fürdőzni. A vidám társaság több tagja is elmondta, hogy nagyon jó és követendő kezdeményezésnek tartja a szakszervezet által immár több éve biztosított kedvezményes fürdőzést, melyről ez alkalommal is az Egység újságból és a www.hsz.hu weblapot olvasva értesültek.

Az Egység 2002 Kft. által összesített adatokból tudjuk, hogy a két fürdőben összesen közel ezren élvezhették a Hosz által nyújtott kedvezményes családi kikapcsolódás előnyeit, a kisebb és nagyobb csúszdákat, valamint az engedményeket adó büfék szolgáltatásait.

A fürdőnap további eseményeiről a HoszTv július 15-én jelentkező nyári kiadása, valamint az Egység újság szeptemberi lapszáma tájékoztat majd.

Találkozzunk 2014-ben is!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.