2023. 12. 10.
Judit
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az Euromil vezetése Budapesten tárgyalt

Hosz  |  2013. 06. 28., 08:31

Emanuel  Jacobnak, az Euromil elnökének és Czövek Jánosnak, a Honvédszakszervezet elnökének korábban, a szlovákiai Trencsényben  folytatott megbeszélésének megfelelően, június 27-én néhány órás tárgyalás keretében találkoztak a szervezetek vezetői. A budapesti eseményen részt vett Ton de Zeeuw, az Euromil pénztárnoka, Bazsik István a Hosz alelnöke és dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgáltatási munkatárs...

 

A résztvevők abban állapodtak meg az öt órás tárgyalás során, hogy a két szervezet közötti együttmüködés abban az esetben folytatódik az elkövetkező időben, ha a döntéshozó testületek is támogatják a javaslatot.

A megállapodás szerinti javaslat magába foglalja a vitás pénzügyi  kérdések kölcsönös előnyökre épülő megoldási lehetőségét, valamint 2014-ben, a Hosz V4-es elnöksége idején egy olyan, Euromil által támogtott konferencia budapesti megrendezését, mely a katonák szolgálati és életkörülményeiben bekövetkezett változásokra és a közép-európai katonai érdekképviseleti szervezetek helyzetére fókuszál.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.