2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az Euromil vezetése Budapesten tárgyalt

Hosz  |  2013. 06. 28., 08:31

Emanuel  Jacobnak, az Euromil elnökének és Czövek Jánosnak, a Honvédszakszervezet elnökének korábban, a szlovákiai Trencsényben  folytatott megbeszélésének megfelelően, június 27-én néhány órás tárgyalás keretében találkoztak a szervezetek vezetői. A budapesti eseményen részt vett Ton de Zeeuw, az Euromil pénztárnoka, Bazsik István a Hosz alelnöke és dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgáltatási munkatárs...

 

A résztvevők abban állapodtak meg az öt órás tárgyalás során, hogy a két szervezet közötti együttmüködés abban az esetben folytatódik az elkövetkező időben, ha a döntéshozó testületek is támogatják a javaslatot.

A megállapodás szerinti javaslat magába foglalja a vitás pénzügyi  kérdések kölcsönös előnyökre épülő megoldási lehetőségét, valamint 2014-ben, a Hosz V4-es elnöksége idején egy olyan, Euromil által támogtott konferencia budapesti megrendezését, mely a katonák szolgálati és életkörülményeiben bekövetkezett változásokra és a közép-európai katonai érdekképviseleti szervezetek helyzetére fókuszál.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.