2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az Euromil vezetése Budapesten tárgyalt

Hosz  |  2013. 06. 28., 08:31

Emanuel  Jacobnak, az Euromil elnökének és Czövek Jánosnak, a Honvédszakszervezet elnökének korábban, a szlovákiai Trencsényben  folytatott megbeszélésének megfelelően, június 27-én néhány órás tárgyalás keretében találkoztak a szervezetek vezetői. A budapesti eseményen részt vett Ton de Zeeuw, az Euromil pénztárnoka, Bazsik István a Hosz alelnöke és dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgáltatási munkatárs...

 

A résztvevők abban állapodtak meg az öt órás tárgyalás során, hogy a két szervezet közötti együttmüködés abban az esetben folytatódik az elkövetkező időben, ha a döntéshozó testületek is támogatják a javaslatot.

A megállapodás szerinti javaslat magába foglalja a vitás pénzügyi  kérdések kölcsönös előnyökre épülő megoldási lehetőségét, valamint 2014-ben, a Hosz V4-es elnöksége idején egy olyan, Euromil által támogtott konferencia budapesti megrendezését, mely a katonák szolgálati és életkörülményeiben bekövetkezett változásokra és a közép-európai katonai érdekképviseleti szervezetek helyzetére fókuszál.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.