2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tata: a lövészcsapatok fegyvernemi ünnepén

Hosz  |  2013. 06. 29., 13:55

Szent László napja alkalmából, amely egyben a „Gépesített lövészek napja”, nyílt napot rendeztek június 28-án, Tatán az MH 25. Gépesített Lövészdandárnál. Az elmúlt hetek emberpróbáló feladatai ellenére (árvízi védekezés, kiképzési feladatok) népes, jó hangulatú délelőttöt tölthetett együtt a családtagokkal a dandár személyi állománya. A rendezvényen megjelentek a Honvédszakszervezet tisztségviselői is…

 

A felállított sátrakban, palacsintaevő versenyt, különböző ügyességi játékokat, a kisgyerekek számára arcfestési lehetőséget biztosítottak a szervezők. Az alakuló téren technikai bemutató, köztük a T-72-es harckocsi került bemutatásra az érdeklődők számára. A sportpályáján az elmaradhatatlan kispályás labdarúgó tornát rendezték meg, de a sportcentrum adott helyet a BTR-t toló versenynek és a harckocsi-gránát dobóversenynek is.

 

A Honvédszakszervezet bemutató sátrában a gyerekek legnagyobb örömére, színes léggömbökkel lettek gazdagabbak az idelátogatók. A szakszervezetünkről és a ,,miért érdemes szakszervezeti tagnak lenni” kérdésekre Bazsik István alelnökünktől kaphattak tájékoztatást az érdeklődők. A „Honvédszakszervezet megújul” címet viselő kampányról, a tagdíjbefizetés munkáltató általi levonásának július 1-jei megszünéséről Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő tájékoztatta az érdeklődőket. A tájékoztatás mellett természetesen a csoportos beszedési megbízáshoz szükséges dokumentumokat is kitöltötték tagjaink, de új belépőt is regisztrálhattunk. A tatabányai Gyémánt fürdőbe kedvezményes belépőket Torner Emíliától, az Egység 2002 Kft. munkatársától vehették meg a kikapcsolódni vágyók.

A rendezvényen való részvételt - a szakszervezeti tagjaink nevében - megköszönjük a dandár vezetésének, a bemutatósátor zavartalan müködésének biztosítását pedig a helyi alapszervezet helyettes vezetőjének, Demeter György századosnak (az előléptetésedhez gratulálunk, Gyuri!), míg a tagság mozgósítását, a belépőknek átadott ajándékcsomagok előkészítését Horváth Józsefné alapszervezeti vezetőnek köszönjük meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.