2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 389 Ft   : 360 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tata: a lövészcsapatok fegyvernemi ünnepén

Hosz  |  2013. 06. 29., 13:55

Szent László napja alkalmából, amely egyben a „Gépesített lövészek napja”, nyílt napot rendeztek június 28-án, Tatán az MH 25. Gépesített Lövészdandárnál. Az elmúlt hetek emberpróbáló feladatai ellenére (árvízi védekezés, kiképzési feladatok) népes, jó hangulatú délelőttöt tölthetett együtt a családtagokkal a dandár személyi állománya. A rendezvényen megjelentek a Honvédszakszervezet tisztségviselői is…

 

A felállított sátrakban, palacsintaevő versenyt, különböző ügyességi játékokat, a kisgyerekek számára arcfestési lehetőséget biztosítottak a szervezők. Az alakuló téren technikai bemutató, köztük a T-72-es harckocsi került bemutatásra az érdeklődők számára. A sportpályáján az elmaradhatatlan kispályás labdarúgó tornát rendezték meg, de a sportcentrum adott helyet a BTR-t toló versenynek és a harckocsi-gránát dobóversenynek is.

 

A Honvédszakszervezet bemutató sátrában a gyerekek legnagyobb örömére, színes léggömbökkel lettek gazdagabbak az idelátogatók. A szakszervezetünkről és a ,,miért érdemes szakszervezeti tagnak lenni” kérdésekre Bazsik István alelnökünktől kaphattak tájékoztatást az érdeklődők. A „Honvédszakszervezet megújul” címet viselő kampányról, a tagdíjbefizetés munkáltató általi levonásának július 1-jei megszünéséről Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő tájékoztatta az érdeklődőket. A tájékoztatás mellett természetesen a csoportos beszedési megbízáshoz szükséges dokumentumokat is kitöltötték tagjaink, de új belépőt is regisztrálhattunk. A tatabányai Gyémánt fürdőbe kedvezményes belépőket Torner Emíliától, az Egység 2002 Kft. munkatársától vehették meg a kikapcsolódni vágyók.

A rendezvényen való részvételt - a szakszervezeti tagjaink nevében - megköszönjük a dandár vezetésének, a bemutatósátor zavartalan müködésének biztosítását pedig a helyi alapszervezet helyettes vezetőjének, Demeter György századosnak (az előléptetésedhez gratulálunk, Gyuri!), míg a tagság mozgósítását, a belépőknek átadott ajándékcsomagok előkészítését Horváth Józsefné alapszervezeti vezetőnek köszönjük meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024 nyarán, több mint 60 év szolgálat után nyugdíjazzák a Svéd Légierő ikonikus típusát, az SK 60 kiképző repülőgépet. A haderőnem méltóképpen búcsúzik a típustól, melynek kapcsán az első információk már napvilágra kerültek.

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.