2024. 06. 20. csütörtök
Rafael
: 396 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tata: a lövészcsapatok fegyvernemi ünnepén

Hosz  |  2013. 06. 29., 13:55

Szent László napja alkalmából, amely egyben a „Gépesített lövészek napja”, nyílt napot rendeztek június 28-án, Tatán az MH 25. Gépesített Lövészdandárnál. Az elmúlt hetek emberpróbáló feladatai ellenére (árvízi védekezés, kiképzési feladatok) népes, jó hangulatú délelőttöt tölthetett együtt a családtagokkal a dandár személyi állománya. A rendezvényen megjelentek a Honvédszakszervezet tisztségviselői is…

 

A felállított sátrakban, palacsintaevő versenyt, különböző ügyességi játékokat, a kisgyerekek számára arcfestési lehetőséget biztosítottak a szervezők. Az alakuló téren technikai bemutató, köztük a T-72-es harckocsi került bemutatásra az érdeklődők számára. A sportpályáján az elmaradhatatlan kispályás labdarúgó tornát rendezték meg, de a sportcentrum adott helyet a BTR-t toló versenynek és a harckocsi-gránát dobóversenynek is.

 

A Honvédszakszervezet bemutató sátrában a gyerekek legnagyobb örömére, színes léggömbökkel lettek gazdagabbak az idelátogatók. A szakszervezetünkről és a ,,miért érdemes szakszervezeti tagnak lenni” kérdésekre Bazsik István alelnökünktől kaphattak tájékoztatást az érdeklődők. A „Honvédszakszervezet megújul” címet viselő kampányról, a tagdíjbefizetés munkáltató általi levonásának július 1-jei megszünéséről Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő tájékoztatta az érdeklődőket. A tájékoztatás mellett természetesen a csoportos beszedési megbízáshoz szükséges dokumentumokat is kitöltötték tagjaink, de új belépőt is regisztrálhattunk. A tatabányai Gyémánt fürdőbe kedvezményes belépőket Torner Emíliától, az Egység 2002 Kft. munkatársától vehették meg a kikapcsolódni vágyók.

A rendezvényen való részvételt - a szakszervezeti tagjaink nevében - megköszönjük a dandár vezetésének, a bemutatósátor zavartalan müködésének biztosítását pedig a helyi alapszervezet helyettes vezetőjének, Demeter György századosnak (az előléptetésedhez gratulálunk, Gyuri!), míg a tagság mozgósítását, a belépőknek átadott ajándékcsomagok előkészítését Horváth Józsefné alapszervezeti vezetőnek köszönjük meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Amerikai és magyar katonák részvételével – az előző évhez hasonlóan – az MH 47. Bázisrepülőtéren landolt egy amerikai KC-135 Stratotanker légi utántöltő repülőgép, hogy egy esetleges vészhelyzetet szimuláljanak.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.