2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fontos információk a kecskeméti repülőnapról

Hosz  |  2013. 07. 31., 09:23

Az augusztus 3-4-én Kecskeméten megrendezésre kerülő Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatón a Honvédszakszervezet mint kiállító is részt vesz. A kiállítási helyünk a B füves területen, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem sátrának szomszédságában lesz megtalálható. A helyszínen lehetőség nyílik a különböző szolgáltatásokkal kapcsolatos közvetlen tájékoztatásra (Groupama Garancia Biztosító, Signal Biztosító, FHB Bank), valamint az új tagdíjfizetési rendszerhez kapcsolódó nyomtatványok kitöltésére. A két napos rendezvény ideje alatt minden tagunkat szeretettel várunk a Honvédszakszervezet kiállítási helyén. A bemutatóra kedvezményes és ingyenes belépőjegyek igényelhetők. Részletek az alábbiakban...

 

Legutóbbi, július 2-i elnökségi ülésen kértétek, hogy a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai bemutatóra a kedvezményes és ingyenes belépőjegyek lehetőségét küldjük meg részetekre.

A Honvédelmi Minisztériumtól kapott tájékoztatás alapján a 2013. évi Nemzetközi Repülőnapra a HM és a MH személyi állományába tartozók részére kedvezményes jegyvásárlásra (a rendezvény első napjára 2013. augusztus 3-ra) illetve ingyenes részvételre (a rendezvény második napjára 2013. augusztus 4-re) nyílik lehetőség.

Az ingyenes részvételre vonatkozó jelentkezéseket a parancsnokoknak legkésőbb 2013. július 8-án kell megküldeni az MH ÖHP részére.

Az igényelt belépőjegyek, illetve belépésre jogosító karszalagok legyártást követő szétosztását a HVK Személyzeti Csoportfőnökség koordinálja.

A Rendezvényre látogató személyi állomány szállítása esetén a katonai szervezetek saját szállító kapacitásukkal igény esetén tervezik.

Kedvezményes belépőjegyek:

A jogosult személyi állomány két fő részére (jogosult + 1 fő kísérő) 2013. augusztus 3-ra (szombat) szóló 1500 Ft-os kedvezményes belépőjegyet vásárolhat a www.repulonap2013.hu internetes oldalon (a helyszínen történő sorban állás elkerülése érdekében javasoljuk a jegyeket elővételben megvásárolni!)

Elővétel (2013. augusztus 2-ig)

Helyszínen (2013. augusztus 3-4.)

Teljes árú (felnőtt): 3500 Ft, 4000 Ft

Kedvezményes (diák 7-18 év, nyugdíjas, fogyatékkal élő):1500 Ft, 2000 Ft

Családi jegy (2 felnőtt + 2 diák): 9000 Ft - Csak elővételben váltható!

7 éves kor alatt gyermekeknek a rendezvényre történő belépés ingyenes!

(Fontos tudnivalók: A jogosultság igénybevételével ingyenesen csak és kizárólag vasárnap látogatható a repülőnapi rendezvény. A jogosultak körében javasolt ezt a látogatói napot előnyben részesíteni. A rendezvényre történő belépéskor a jogosultságot – a szolgálati/kormánytisztviselői/közalkalmazotti igazolvány, vagy a munkahelyen használt belépőkártya felmutatásával – minden esetben igazolni kell! A belépőjegyek más személy részére át nem ruházhatóak!

A parkolás – a hagyományokhoz híven – a helyszínen kijelölt közösségi parkolókban továbbra is díjtalan. A parkoló-övezetekből ingyenes buszjáratok szállítják a látogatókat a rendezvény helyszínére.)

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.