2023. 05. 28.
Csanád, Emil
: 372 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fontos információk a kecskeméti repülőnapról

Hosz  |  2013. 07. 31., 09:23

Az augusztus 3-4-én Kecskeméten megrendezésre kerülő Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatón a Honvédszakszervezet mint kiállító is részt vesz. A kiállítási helyünk a B füves területen, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem sátrának szomszédságában lesz megtalálható. A helyszínen lehetőség nyílik a különböző szolgáltatásokkal kapcsolatos közvetlen tájékoztatásra (Groupama Garancia Biztosító, Signal Biztosító, FHB Bank), valamint az új tagdíjfizetési rendszerhez kapcsolódó nyomtatványok kitöltésére. A két napos rendezvény ideje alatt minden tagunkat szeretettel várunk a Honvédszakszervezet kiállítási helyén. A bemutatóra kedvezményes és ingyenes belépőjegyek igényelhetők. Részletek az alábbiakban...

 

Legutóbbi, július 2-i elnökségi ülésen kértétek, hogy a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai bemutatóra a kedvezményes és ingyenes belépőjegyek lehetőségét küldjük meg részetekre.

A Honvédelmi Minisztériumtól kapott tájékoztatás alapján a 2013. évi Nemzetközi Repülőnapra a HM és a MH személyi állományába tartozók részére kedvezményes jegyvásárlásra (a rendezvény első napjára 2013. augusztus 3-ra) illetve ingyenes részvételre (a rendezvény második napjára 2013. augusztus 4-re) nyílik lehetőség.

Az ingyenes részvételre vonatkozó jelentkezéseket a parancsnokoknak legkésőbb 2013. július 8-án kell megküldeni az MH ÖHP részére.

Az igényelt belépőjegyek, illetve belépésre jogosító karszalagok legyártást követő szétosztását a HVK Személyzeti Csoportfőnökség koordinálja.

A Rendezvényre látogató személyi állomány szállítása esetén a katonai szervezetek saját szállító kapacitásukkal igény esetén tervezik.

Kedvezményes belépőjegyek:

A jogosult személyi állomány két fő részére (jogosult + 1 fő kísérő) 2013. augusztus 3-ra (szombat) szóló 1500 Ft-os kedvezményes belépőjegyet vásárolhat a www.repulonap2013.hu internetes oldalon (a helyszínen történő sorban állás elkerülése érdekében javasoljuk a jegyeket elővételben megvásárolni!)

Elővétel (2013. augusztus 2-ig)

Helyszínen (2013. augusztus 3-4.)

Teljes árú (felnőtt): 3500 Ft, 4000 Ft

Kedvezményes (diák 7-18 év, nyugdíjas, fogyatékkal élő):1500 Ft, 2000 Ft

Családi jegy (2 felnőtt + 2 diák): 9000 Ft - Csak elővételben váltható!

7 éves kor alatt gyermekeknek a rendezvényre történő belépés ingyenes!

(Fontos tudnivalók: A jogosultság igénybevételével ingyenesen csak és kizárólag vasárnap látogatható a repülőnapi rendezvény. A jogosultak körében javasolt ezt a látogatói napot előnyben részesíteni. A rendezvényre történő belépéskor a jogosultságot – a szolgálati/kormánytisztviselői/közalkalmazotti igazolvány, vagy a munkahelyen használt belépőkártya felmutatásával – minden esetben igazolni kell! A belépőjegyek más személy részére át nem ruházhatóak!

A parkolás – a hagyományokhoz híven – a helyszínen kijelölt közösségi parkolókban továbbra is díjtalan. A parkoló-övezetekből ingyenes buszjáratok szállítják a látogatókat a rendezvény helyszínére.)

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.

  JETfly Magazin

Az Olasz Légierő és a Brit Királyi Légierő megállapodást írt alá a brit hajózók és oktatók IV. fázisú képzéséről a szardíniai Decimomannuban található Nemzetközi Repülőkiképző Iskolában.

  Háború Művészete magazin

A német-magyar szárazföldi erők együttműködése részeként Magyarországra érkezett Björn F. Schulz dandártábornok, a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, aki május 24-én a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogatott.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.