2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hetvenhét

Hosz  |  2013. 07. 04., 09:27

Gőzerővel zajlik tagmegtartó-tagtoborzó kampányunk. Ennek sikereként - július 3-án - hetvenhét új taggal bővült a Honvédszakszervezet. A szentendrei kiképző bázison ugyanis három szakasz újonc szerződéses katonát tájékoztatott szakszervezetünkről és szolgáltatásainkról Szendrei Zoltán, a Hosz alelnöke és Jakubik András kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő...

Tisztségviselőink a Honvédszakszervezet történelméről, a jelen problémáiról és a jövő kihívásairól adtak képet a fiatal egyenruhásoknak. Alelnökünk és érdekvédelmi ügyvivőnk tájékoztatták a jővő katonáit a katonai érdekvédelem aktuális helyzetéről, a szakszervezeti tagság előnyeiről, a tagsággal járó kötelezettségekről és a katonaélet várható problémáiról is.

Az előadás után számtalan kérdésre válaszoltak szakszervezetünk képviselői. Az élénk érdeklődést mutató, jó hangulatú beszelgetések után a belépési nyilatkozat kitöltésében is segítettünk, többek között egy törött végtagú, belépni szándékozó katona belépési nyilatkozatának kitöltésében is közremüködött az alelnök.

A belépési nyilatkozatot még a helyszínen leadókat, vagyis szakszervezetünk legújabb hetvenhét tagját egy-egy Hosz emblémával ellátott baseball sapkával ajándékoztuk meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.