2024. 04. 20. szombat
Tivadar
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A bérkövetelésről tárgyaltak a fegyveres és rendvédelmi szakszervezetek vezetői

Hosz  |  2013. 07. 09., 12:15

Bérkövetelésükkel kapcsolatban tartottak egyeztetést - a HTFSZ budapesti, Benczúr utcai irodájában - a fegyveres és rendvédemi szféra égisze alá tartozó szakszervezetek. A BÉT munkavállalói oldalának elnöke, Powel Pál által kezdeményezett egyeztetésen részt vettek az FBVSZOSZ, az FRSZ, a BRDSZ, az NSZÉSZ, a HTFSZ, az FTSZ, a TMRSZ, az RKDSZ, a KÖVISZOSZ, az RSZV és a Hosz képviselői. Így szinte teljesnek volt mondható a képviselt szervezetek köre, melynek a tárgyalt téma miatt volt kiemelt jelentősége.  Bennünket Czövek János elnök és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező munkatárs képviselt... 

A tárgyaláson résztvevők hangsúlyozták az egységes fellépés szükségességét mind az OKÉT-on, mind az ágazati egyeztetések során.  A BÉT  munkavállalói oldalához tartozó szervezetek kezdeményeztek egy közös levél  elkészítését és megküldését a belügyminiszternek, melyet véglegesítés után közzé teszünk a honlapunkon. 

A résztvevők döntöttek arról is, hogy még a nyár folyamán több alkalommal hasonló egyeztetést fognak tartani, figyelemmel a bérkövetelésekre és az egyéb juttatásokkal kapcsolatos ígéretekre.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.