2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A bérkövetelésről tárgyaltak a fegyveres és rendvédelmi szakszervezetek vezetői

Hosz  |  2013. 07. 09., 12:15

Bérkövetelésükkel kapcsolatban tartottak egyeztetést - a HTFSZ budapesti, Benczúr utcai irodájában - a fegyveres és rendvédemi szféra égisze alá tartozó szakszervezetek. A BÉT munkavállalói oldalának elnöke, Powel Pál által kezdeményezett egyeztetésen részt vettek az FBVSZOSZ, az FRSZ, a BRDSZ, az NSZÉSZ, a HTFSZ, az FTSZ, a TMRSZ, az RKDSZ, a KÖVISZOSZ, az RSZV és a Hosz képviselői. Így szinte teljesnek volt mondható a képviselt szervezetek köre, melynek a tárgyalt téma miatt volt kiemelt jelentősége.  Bennünket Czövek János elnök és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező munkatárs képviselt... 

A tárgyaláson résztvevők hangsúlyozták az egységes fellépés szükségességét mind az OKÉT-on, mind az ágazati egyeztetések során.  A BÉT  munkavállalói oldalához tartozó szervezetek kezdeményeztek egy közös levél  elkészítését és megküldését a belügyminiszternek, melyet véglegesítés után közzé teszünk a honlapunkon. 

A résztvevők döntöttek arról is, hogy még a nyár folyamán több alkalommal hasonló egyeztetést fognak tartani, figyelemmel a bérkövetelésekre és az egyéb juttatásokkal kapcsolatos ígéretekre.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.