2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Kecskeméten

Hosz  |  2013. 07. 13., 09:19

Július 6-án szép napos reggelen vette kezdetét a MH Légijármű Javítóüzem alapszervezetének tagjai részvételével a hagyományos Családi Sportnap. Az eseményen több mint százan jelentek meg, közöttük Jakubik András kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő is... 

A délelőtt folyamán a lovaskocsikázás és gyermekfoglalkoztatók mellett az ugrálóvár a kicsit mozgását és lefáradását szolgálta, míg a családi focibajnokság a résztvevők teljes keresztmetszetében népszerü volt és ebédig kitartott.

A lebbencs elfogyasztása után, a délután folyamán - ejtőzésképpen - a felnőttek kvízjátékban, a gyermekek kötélhúzásban mérték össze a tudásukat, kitartásukat. A folytatásban a már nagyon várt akadálypálya szolgálta a sportnap méltó lezárását, melyet nagyon élveztek a kicsik, majd az anyukák is kipróbálták magukat szép eredménnyel.

A rendezvényen Jakubik András képviselte a Honvédszakszervezetet, segített a lebonyolításban. A több mint 10 éves hagyományőrző együttlét idén is nagyon sikeres volt, sőt egyesek szerint az idei volt a legszínesebb, legtartalmasabb, melynek nagyon örülünk.

Egészségetekre!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.