2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Kecskeméten

Hosz  |  2013. 07. 13., 09:19

Július 6-án szép napos reggelen vette kezdetét a MH Légijármű Javítóüzem alapszervezetének tagjai részvételével a hagyományos Családi Sportnap. Az eseményen több mint százan jelentek meg, közöttük Jakubik András kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő is... 

A délelőtt folyamán a lovaskocsikázás és gyermekfoglalkoztatók mellett az ugrálóvár a kicsit mozgását és lefáradását szolgálta, míg a családi focibajnokság a résztvevők teljes keresztmetszetében népszerü volt és ebédig kitartott.

A lebbencs elfogyasztása után, a délután folyamán - ejtőzésképpen - a felnőttek kvízjátékban, a gyermekek kötélhúzásban mérték össze a tudásukat, kitartásukat. A folytatásban a már nagyon várt akadálypálya szolgálta a sportnap méltó lezárását, melyet nagyon élveztek a kicsik, majd az anyukák is kipróbálták magukat szép eredménnyel.

A rendezvényen Jakubik András képviselte a Honvédszakszervezetet, segített a lebonyolításban. A több mint 10 éves hagyományőrző együttlét idén is nagyon sikeres volt, sőt egyesek szerint az idei volt a legszínesebb, legtartalmasabb, melynek nagyon örülünk.

Egészségetekre!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.