2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kedvezmény a balmazújvárosi Kamilla Fürdőben

Hosz  |  2013. 07. 14., 20:29

A debreceni tagmegtartási kampány arra is lehetőséget teremtett, hogy a balmazújvárosi Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdővel a Hosz tagság számára kedvezményt biztosító együttműködési megállapodást írjon alá Czövek János elnök...

A szerződés a Hosz tagság számára a tagsági kártya felmutatásával  20%-os kedvezményt biztosít a Fürdő belépőinek áraiból. Az együttmüködési megállapodás aláírásán a Kamilla Fürdőt Rácz László kereskedelmi vezető képviselte. A távolságok miatt a kedvezmény természetesen döntően a debreceni és hajdúhadházi  tagjainknak jelent konkrét előnyt, de a környék nevezetességeit (Debrecen, Hortobágy) meglátogató tagjainknak is ajánlható (www.kamillafurdo.hu).

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.