2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kedvezmény a balmazújvárosi Kamilla Fürdőben

Hosz  |  2013. 07. 14., 20:29

A debreceni tagmegtartási kampány arra is lehetőséget teremtett, hogy a balmazújvárosi Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdővel a Hosz tagság számára kedvezményt biztosító együttműködési megállapodást írjon alá Czövek János elnök...

A szerződés a Hosz tagság számára a tagsági kártya felmutatásával  20%-os kedvezményt biztosít a Fürdő belépőinek áraiból. Az együttmüködési megállapodás aláírásán a Kamilla Fürdőt Rácz László kereskedelmi vezető képviselte. A távolságok miatt a kedvezmény természetesen döntően a debreceni és hajdúhadházi  tagjainknak jelent konkrét előnyt, de a környék nevezetességeit (Debrecen, Hortobágy) meglátogató tagjainknak is ajánlható (www.kamillafurdo.hu).

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.