2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szolnokon is támogatják a saját tagdíjfizetési rendszerre történő áttérést

Hosz  |  2013. 07. 18., 22:46

Jakubik András kelet-myagyarországi érdekvédelmi ügyvivő szervezésében - július 17-18-án - roadshow keretében zajlott a Hosz tagság tájékoztatása és a szükséges nyomtatványok kitöltése...

Az első napon Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök adtak tájékoztatást az új tagdíjfizetési rendszerre történő áttérésről, míg a második napon - ekkor készültek fotóink is - Czövek János elnök és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező válaszoltak a tagságot foglalkoztató kérdésekre.

A nyári szabadságolási időszak ellenére a szolnoki roadshow két napján mintegy 150 tagunk töltötte ki az adategyeztetési nyilatkozatot, illetve írta alá a csoportos beszedési megbízásra felhatalmazó nyomtatványt.

Az esemény végén az új tagdíjfizetési rendszerhez csatlakozó régi és új tagoknak ajándékkal kedveskedtek a Hosz aktivistái.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.