2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szolnokon is támogatják a saját tagdíjfizetési rendszerre történő áttérést

Hosz  |  2013. 07. 18., 22:46

Jakubik András kelet-myagyarországi érdekvédelmi ügyvivő szervezésében - július 17-18-án - roadshow keretében zajlott a Hosz tagság tájékoztatása és a szükséges nyomtatványok kitöltése...

Az első napon Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök adtak tájékoztatást az új tagdíjfizetési rendszerre történő áttérésről, míg a második napon - ekkor készültek fotóink is - Czövek János elnök és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező válaszoltak a tagságot foglalkoztató kérdésekre.

A nyári szabadságolási időszak ellenére a szolnoki roadshow két napján mintegy 150 tagunk töltötte ki az adategyeztetési nyilatkozatot, illetve írta alá a csoportos beszedési megbízásra felhatalmazó nyomtatványt.

Az esemény végén az új tagdíjfizetési rendszerhez csatlakozó régi és új tagoknak ajándékkal kedveskedtek a Hosz aktivistái.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.