2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A tatai harckocsizók fontosnak tartják a szakszervezeti tagságuk fenntartását

Hosz  |  2013. 07. 21., 12:14

Július 19-én Szendrei Zoltán, a Honvédszakszervezet alelnöke és Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő tartott tájékoztatót a tatai harckocsizóknál. Az állománygyűlésen részt vettek első kézből kaphattak információt a jelenleg folyamatban lévő szakszervezeti törekvésekről, többek között a közszférában történő illetményemeléssel kapcsolatos ellentmondások tisztázására tett lépésekről, de szóba került a televíziók digitális vételi lehetőségével, az átállással kapcsolatos parancsnoki felelősségi kör, amely elsődlegesen a legénységi szállók vételi lehetőségének biztosítására terjed ki...

A tájékoztató keretében természetesen szóba került a „Honvédszakszervezet megújul” kezdeményezés kényszerüsége és szükségessé válása, amely július 1-től érinti tagságunkat. A megjelentek többsége már korábban leadta a csoportos beszedési megbízásra kiadott és kitöltött nyomtatványokat, de a Honvédszakszervezeti tagság további fenntartása érdekében többen a helyszínen töltötték ki azokat.

Az állomány egyöntetü véleménye, hogy a tagságuk fenntartása fontos a számukra, amely köszönhető az alapszervezetnél folyó aktív szakszervezeti életnek, amely nem csak a színes családi programok tekintetében ad kikapcsolódási lehetőséget a katonacsaládoknak, de a kedvezményes árú vásárlások is hozzájárulnak a családi kiadások csökkentéséhez. A tájékoztató végeztével a tisztségviselők azzal a kéréssel fordultak a résztvevőkhöz, hogy segítsék az alapszervezeti vezető, Horváth Józsefné tagszervező munkáját, akik ígéretet tettek, hogy legközelebb a július 25-i „Harckocsizók napján” eleget tesznek a felkérésnek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.