2024. 06. 22. szombat
Paulina
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A tatai harckocsizók fontosnak tartják a szakszervezeti tagságuk fenntartását

Hosz  |  2013. 07. 21., 12:14

Július 19-én Szendrei Zoltán, a Honvédszakszervezet alelnöke és Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő tartott tájékoztatót a tatai harckocsizóknál. Az állománygyűlésen részt vettek első kézből kaphattak információt a jelenleg folyamatban lévő szakszervezeti törekvésekről, többek között a közszférában történő illetményemeléssel kapcsolatos ellentmondások tisztázására tett lépésekről, de szóba került a televíziók digitális vételi lehetőségével, az átállással kapcsolatos parancsnoki felelősségi kör, amely elsődlegesen a legénységi szállók vételi lehetőségének biztosítására terjed ki...

A tájékoztató keretében természetesen szóba került a „Honvédszakszervezet megújul” kezdeményezés kényszerüsége és szükségessé válása, amely július 1-től érinti tagságunkat. A megjelentek többsége már korábban leadta a csoportos beszedési megbízásra kiadott és kitöltött nyomtatványokat, de a Honvédszakszervezeti tagság további fenntartása érdekében többen a helyszínen töltötték ki azokat.

Az állomány egyöntetü véleménye, hogy a tagságuk fenntartása fontos a számukra, amely köszönhető az alapszervezetnél folyó aktív szakszervezeti életnek, amely nem csak a színes családi programok tekintetében ad kikapcsolódási lehetőséget a katonacsaládoknak, de a kedvezményes árú vásárlások is hozzájárulnak a családi kiadások csökkentéséhez. A tájékoztató végeztével a tisztségviselők azzal a kéréssel fordultak a résztvevőkhöz, hogy segítsék az alapszervezeti vezető, Horváth Józsefné tagszervező munkáját, akik ígéretet tettek, hogy legközelebb a július 25-i „Harckocsizók napján” eleget tesznek a felkérésnek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.