2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Gőzerővel folyik az országjárás

Hosz  |  2013. 07. 22., 16:40

Július 18-án az MH BHD-nál járt Szendrei Zoltán alelnök és Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő. A nyári szabadságolás ellenére sok tagunk kereste fel azt a tájékoztató pontot, amelyet az Petőfi laktanyában állítottunk fel. Garda Zoltán helyi alapszervezeti vezető segítségével a Honvédszakszervezet új tagokkal is gyarapodott...

Ez alkalommal tehát az HM BHD alapszervezetéhez tartozó tagjaink töltötték ki az adategyeztetési nyilatkozatot, illetve írták alá a csoportos beszedési megbízásra felhatalmazó nyomtatványt. Az esemény végén az új tagdíjfizetési rendszerhez csatlakozó régi és új tagoknak ajándékkal kedveskedtek a Hosz aktivistái.A következő hetekben tovább folytatódik a kampány, Budapesten, illetve Pest megyében minden alakulatnál megjelenünk és segítjük az alapszervezeti vezetők munkáját, amit ezúton is köszönünk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.