2024. 04. 18. csütörtök
Andrea, Ilma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Gyerektábor Tatán

Hosz  |  2013. 07. 24., 08:39

Most már szinte hagyományként könyvelhetjük el a tavalyi első tábor után, ezt a második alkalommal megrendezett 3 hetes gyerektábort.  Nagy várakozással várták az első napot a szülők, a gyerekek, és nem utolsó sorban a táborvezető is. Mind a három hétre előre megtervezett különleges programok kerültek összeállításra, amit persze természetesen a gyerekek igényei, kedve néha átalakított, de a lényeg nem a programok szigorú betartása, hanem a gyerekek felhőtlen jókedve volt...

 

Volt itt török kori bemutató, horgászat, múzeum, állatkert, Dottó kisvonat, ügyességi játékok, aszfaltrajz, szóval minden, ami csak a gyerekeknek örömet okozhat. Ezt a sok-sok programot már csak a konyhás nénik finom főztjei koronázták meg. Sok kis gyermek első alkalommal volt táborban, de a visszajelzések alapján jövőre újra találkozunk. Alapszervezetünk is segített a tábor zökkenőmentes lebonyolításában mind anyagilag, mind a programok lebonyolításával hozzájárultunk a felhőtlen három héthez. Demeter Gyuri a kis lurkókat a horgászat rejtelmeibe próbálta bevezetni, de a halak egy kicsit ellenkeztek. Persze azért így is nagy élmény volt a gyerekeknek egy-egy horog rezzenés, hát még amikor kapás is akadt. Nem itt fogták ki a legnagyobb halat, de az élmény az örökre megmarad.

A dandár vezetésének megköszönjük a sok segítséget, jó volt, hogy biztosították a tábor megtartásának feltételeit. A gyerekek persze nagyon örültek a Hosz által biztosított sapkáknak és fényvisszaverő karpereceknek, ezt mutatják az állatkertben készült képek is, hiszen szinte minden kisgyerek ezt viselte.

 

 

 

Horváth Józsefné alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.