2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 399 Ft   : 374 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Harckocsizók ünnepén

Hosz  |  2013. 07. 26., 08:51

Minden esztendőben július 25-én, Szent Kristóf napján tartják a Harckocsizók napját. Tatán, az MH 25. Klapka György Lövészdandárnál többször megszületett és újra megalakított MH 11. Harkocsi Zászlóalj a hagyományokhoz híven idén is megtartotta a fegyverem ünnepét. Az ünnepi családi eseményen szakszervezetünket Bazsik István alelnök képviselte...

Bensőséges családi napra az alakulat tagjain kivül meghívták a jogelőd katonai szervezetek veteránjait is, közöttük a nagyatádi harckocsi ezred nyugdíjasait is. 

A kikapcsolódást repülőgép szimulátor, játszóház, sportvetélkedők és sok más érdekes kulturális program mellett, a Hosz sátra is jól szolgálta. 

Az érdeklőket.Bazsik István alelnök és Hováth Józsefné alapszervezeti vezető várta a ,,Honvédszakszervezet megújul" címü tagmegtató és tagtoborzó kampány keretében. 

Aktivistáink eredményesen dolgoztak, hiszen számosan megújították tagsági viszonyukat, emellett új tagokat is sikerült szervezni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.