2024. 04. 18. csütörtök
Andrea, Ilma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Zászlófelvonás a Helyőrségi Honvédelmi Napközis Táborban

Hosz  |  2013. 08. 12., 22:06

A Honvédszakszervezet támogatásával, a helyőrségben dolgozó katonacsaládok gyermekei részére Helyőrségi Napközis Tábor került megszervezésre immár második alkalommal, Székesfehérvárott. A hagyománnyá vált táborba az idei évben 146 gyermek jelentkezett, akik augusztus 12-30 között három turnusban, felkészült gyermekcsoport felügyelők irányításával ismerkedhetnek meg a Magyar Honvédséggel, így a katonai élet szabályaival is...

A tábornyitó ünnepségen Domján László vezérőrnagy, az MH ÖHP parancsnoka köszöntötte a táborlakókat, aki emlékeztetett a közösséghez való tartozás, valamint az egymásért érzett felelősségvállalás fontosságára. A parancsnok a zászlófelvonást megelőzően vidám és gondtalan, sérülésmentes napokat, színes élményeket, őszinte barátságokat kívánt a résztvevőknek.

A zászlófelvonást követően a csapatok harci indulóik egy emberként szóló skandálásával tudatták a résztvevőkkel, hogy készen állnak a játékos megmérettetések végrehajtására. A katonai jellegü foglalkozások, kihívások mellett a gyermekek számos kalandban is részt vesznek, amelyeket a szülői befizetések mellett a Honvédszakszervezetek helyi szervezetei is támogatnak. Ennek keretében Balatonfüzfőn boboznak, a csopaki kalandparkban fára másznak és drótkötélen csúsznak le, míg a veszprémi állatkertben kisállatokat simogatnak majd.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.