2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 355 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elnöki tájékoztató az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezrednél

Hosz  |  2013. 08. 17., 10:26

Augusztus 13-án, Székesfehérváron, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred Híradó zászlóaljánál tartott tájékoztatót Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke...

 

Az elnök előadásában ismertette mindazon, az elmúlt időszakban tett lépéseket, kezdeményezéseket, amelyeket alkalmazni kellett az állomány érdekeinek védelmében. Kiemelte, hogy a béren kívüli juttatásokról szóló egyeztetések során, milyen javaslatokkal járult hozzá a Honvédszakszervezet a katonák 2013. évi juttatásainak elfogadható szinten tartásáho, majd arra emlékeztetett, hogy a rendszer bevezetése óta is, nap mint nap, mennyi felmerülő problémával kell szembenézni az állomány járandóságainak biztosításáért.

 

A tájékoztatón elhangzott, hogy a „Honvédszakszervezet megújul” jelszóval fémjelzett kezdeményezést a törvényi változások következtében megszünő munkáltatói tagdíjbeszedés 2013. július 1-jei bevezetése tette szükségessé. A tagdíjak befizetési lehetőségeiről, a tagság jövőbeni összetételének lehetséges változatairól Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő tartott rövid tájékoztatót, valamint segített kitölteni az átlépési dokumentumokat. A tagsági viszonyt továbbra is fenntartóknak tisztségviselőink ajándékcsomagokat adtak át, megköszönve, hogy bizalmukkal továbbra is a Honvédszakszervezeti tagként állnak mellettünk.

Az állománygyülést követően az ezred megbízott parancsnoka, Koronczai Tibor mérnök alezredes fogadta szakszervezetünk tisztségviselőit. A helyi parancsnok kiemelte, hogy az állomány megtartása érdekében elsődleges feladatának tartja a járandóságok teljes körü biztosítását, legyen az anyagi vagy természetbeni járandóság. A találkozó végén a megbízott ezredparancsnok támogatásáról biztosította a résztvevőket, eredményes munkát kívánt az érdekvédelmi tevékenység továbbviteléhez, valamint a Honvédszakszervezet megújulásának sikeres végrehajtásához.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

Az első nyári hónapban repülőnapot rendeznek többek között Dunakeszin, Kadarkúton és Budaörsön is, a Múzeumok Éjszakáján pedig szintén több helyszínen várják a repülés rajongóit!

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.