2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elnöki tájékoztató az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezrednél

Hosz  |  2013. 08. 17., 10:26

Augusztus 13-án, Székesfehérváron, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred Híradó zászlóaljánál tartott tájékoztatót Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke...

 

Az elnök előadásában ismertette mindazon, az elmúlt időszakban tett lépéseket, kezdeményezéseket, amelyeket alkalmazni kellett az állomány érdekeinek védelmében. Kiemelte, hogy a béren kívüli juttatásokról szóló egyeztetések során, milyen javaslatokkal járult hozzá a Honvédszakszervezet a katonák 2013. évi juttatásainak elfogadható szinten tartásáho, majd arra emlékeztetett, hogy a rendszer bevezetése óta is, nap mint nap, mennyi felmerülő problémával kell szembenézni az állomány járandóságainak biztosításáért.

 

A tájékoztatón elhangzott, hogy a „Honvédszakszervezet megújul” jelszóval fémjelzett kezdeményezést a törvényi változások következtében megszünő munkáltatói tagdíjbeszedés 2013. július 1-jei bevezetése tette szükségessé. A tagdíjak befizetési lehetőségeiről, a tagság jövőbeni összetételének lehetséges változatairól Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő tartott rövid tájékoztatót, valamint segített kitölteni az átlépési dokumentumokat. A tagsági viszonyt továbbra is fenntartóknak tisztségviselőink ajándékcsomagokat adtak át, megköszönve, hogy bizalmukkal továbbra is a Honvédszakszervezeti tagként állnak mellettünk.

Az állománygyülést követően az ezred megbízott parancsnoka, Koronczai Tibor mérnök alezredes fogadta szakszervezetünk tisztségviselőit. A helyi parancsnok kiemelte, hogy az állomány megtartása érdekében elsődleges feladatának tartja a járandóságok teljes körü biztosítását, legyen az anyagi vagy természetbeni járandóság. A találkozó végén a megbízott ezredparancsnok támogatásáról biztosította a résztvevőket, eredményes munkát kívánt az érdekvédelmi tevékenység továbbviteléhez, valamint a Honvédszakszervezet megújulásának sikeres végrehajtásához.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.