2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elnöki tájékoztató az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezrednél

Hosz  |  2013. 08. 17., 10:26

Augusztus 13-án, Székesfehérváron, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred Híradó zászlóaljánál tartott tájékoztatót Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke...

 

Az elnök előadásában ismertette mindazon, az elmúlt időszakban tett lépéseket, kezdeményezéseket, amelyeket alkalmazni kellett az állomány érdekeinek védelmében. Kiemelte, hogy a béren kívüli juttatásokról szóló egyeztetések során, milyen javaslatokkal járult hozzá a Honvédszakszervezet a katonák 2013. évi juttatásainak elfogadható szinten tartásáho, majd arra emlékeztetett, hogy a rendszer bevezetése óta is, nap mint nap, mennyi felmerülő problémával kell szembenézni az állomány járandóságainak biztosításáért.

 

A tájékoztatón elhangzott, hogy a „Honvédszakszervezet megújul” jelszóval fémjelzett kezdeményezést a törvényi változások következtében megszünő munkáltatói tagdíjbeszedés 2013. július 1-jei bevezetése tette szükségessé. A tagdíjak befizetési lehetőségeiről, a tagság jövőbeni összetételének lehetséges változatairól Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő tartott rövid tájékoztatót, valamint segített kitölteni az átlépési dokumentumokat. A tagsági viszonyt továbbra is fenntartóknak tisztségviselőink ajándékcsomagokat adtak át, megköszönve, hogy bizalmukkal továbbra is a Honvédszakszervezeti tagként állnak mellettünk.

Az állománygyülést követően az ezred megbízott parancsnoka, Koronczai Tibor mérnök alezredes fogadta szakszervezetünk tisztségviselőit. A helyi parancsnok kiemelte, hogy az állomány megtartása érdekében elsődleges feladatának tartja a járandóságok teljes körü biztosítását, legyen az anyagi vagy természetbeni járandóság. A találkozó végén a megbízott ezredparancsnok támogatásáról biztosította a résztvevőket, eredményes munkát kívánt az érdekvédelmi tevékenység továbbviteléhez, valamint a Honvédszakszervezet megújulásának sikeres végrehajtásához.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.