2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újra megjelent az Egység újság!

Hosz  |  2013. 08. 29., 12:57

A nyári online kiadás után, szeptember elején újra nyomtatott változatban jelent meg az Egység újság. Szakszervezetünk hivatalos lapja bő terjedelemben számol be a tagmegtartó-tagszervező kampányunk nyári történéseiről, a kecskeméti repülőnapról, valamint a tiszt- és tiszthelyetes avatás történéseiről is. Az Egységben olvashatnak az új Hjt.-ről, a nyári szabadidős programjainkról, kiemelten a fürdőnapról és az előttünk álló, szeptember 14-én, a Fővárosi Állatkertben megrendezendő családi napunkról is. Az Egység újság szeptember első hetében jut el tagjaink postaládájába. Jó olvasást, sok hasznos információt mindenkinek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.