2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Továbbképzés a szerződéses szekciónál

Hosz  |  2013. 09. 06., 07:10

Szeptember 4-5 között tartotta a Honvédszakszervezet szerződéses jogállású katonáit képviselő szekció vezetősége éves továbbképzését. A helyszín Kecskemét-Hetényegyháza volt...

A beérkezést követően az első blokkban a hatályba lépett Hjt. és a végrehajtási utasítás szerződéses katonákat érintő passzusait tekintették át a résztvevők. 

A második részben a lakhatási támogatás rendszerének várható alakulásáról egyeztettek.

A szekció vezetőségének célja, hogy a folyamatosan változó jogszabályi háttér ne érintse negatívan az érintett állományt és felhívjuk a figyelmet azokra az esetekre, amely a jogállás mivoltjából fakadóan a jövőben problémát jelenthet az előre, határozott időre szerződő katonák járandóságát és a szerződés megkötésekor ismert körülményeit illetőleg.A második napon meghívott vendégként Bazsik István alelnök tájékoztatást adott az előző napra összehívott elnökségi ülésen történtekről, illetve egyeztetett a szekcióval a felmerült témákról is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.