2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

OKÉT és HÉF ülés előtt

Hosz  |  2013. 09. 18., 12:11

Tájékoztatjuk tagjainkat és olvasóinkat, hogy a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) soron kívüli ülését - a honvédelmi tárca kérésére, a heti kormányülést követően - szeptember 18 után tartják meg. A munkavállalói oldalon helyet foglaló szakszervezetek a szeptember 19-i, 20-i és 23-i napok egyikét javasolták a HÉF ülés időpontjának. Ezen a fórumon várjuk a a honvédelmi miniszternek - szeptember 10-én - postázott nyílt levelünkre adandó választ is. Közben az is kiderült, hogy az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) szeptember 20-án újra plenáris ülést tart, melyen a közszféra 2013-as, 2014-es kereseteiről tárgyalnak majd. A további információkról honlapunkon folyamatos tájékoztatást adunk.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.