2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Illetményemelés: Lesz vagy nem lesz?

Hosz  |  2013. 09. 26., 17:37

A közszolgálati életpályamodell bevezetése illetményemeléssel fog járni - mondta el kérdésünkre válaszolva Vargha Tamás. A parlamenti államtitkár a soron kívüli HÉF ülés után nyilatkozott honlapunknak...

- Államtitkár Úr! Több alkalommal is megkérdezte a Hosz elnöke és alelnöke, hogy lesz-e 2014-ben illetményemelés...

- Azt válaszoltam akkor is és most is, hogy jelenleg is zajlik a közszolgálati életpályamodell kidolgozása, ennek bevezetése pedig illetményemeléssel fog járni. Ezen kell a továbbiakban is közösen dolgoznunk.

- A honvédelmi miniszter több alkalommal is elmondta laktanyalátogatásai során, hogy lesz illetményemelés. 

- Az országnak 2014. január 1-től új költségvetése lesz, ez pedig bizonyos keretek között mozog. Hazánk gazdasági teljesítő-képessége azt a költségvetést tette most lehetővé, amit a kormány már benyújtott a parlamentnek.

- Szeptember 10-én a Honvédszakszervezet elnöksége nyílt levelet fogalmazott a honvédelmi miniszternek. Viszont a mai napig semmilyen reakciót nem fogalmazott meg a tárca képviselője.

- Ezt a kérdést nem nekem kell feltenni.

Szerkesztőnk a HM sajtóirodánál utoljára szeptember 25-én érdeklődött írásban, lesz-e hivatalos álláspontja a tárcának a nyílt levelünkre. Választ mindezidáig nem kaptunk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.