2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megemlékezés Miskolcon

Hosz  |  2013. 10. 20., 15:07

Szakszervezetünk Nyugállományú Tagozatának miskolci csoportja október 18-án tartotta az immár hagyományosnak mondható idősek napi megemlékezését a helyi rendészeti szakközépiskolában. Az ünnepi eseményen - melyen Szendrei Zoltán alelnök és Sörös istván tagozatelnök isrészt vett - Pásztor Zsolt csoportvezető mondott köszöntőt. Részletesebb miskolci tudósításunkat az Egység novemberi számában olvashatják el.

 

Szöveg: Sörös István

Fotók: Lorger Károly

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.