2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Ludovika Zászlóalj Hosz alapszervezete is megújul

Hosz  |  2013. 11. 01., 08:42

Az új tagdíjfizetési rendszer bevezetése előtt is nagyon jelentős arányban voltak a Hosz tagjai között tisztjelöltek. A „Ludovikás” alapszervezetre pedig a tagok egyetemi létéhez illeszkedő fiatalos és lendületes szervezeti élet volt  jellemző. Ennek folytatását, illetve újbóli életre hívását tűzte ki célul, a tagsággal egyetértésben a Hosz területi és központi vezetése...

Természetesen ennek megvalósításának legfőbb eszköze a tagsággal folytatott párbeszéd, melyre évfolyamonkénti szervezésben kerül sor az elkövetkező időben.

A harmad évfolyam számára október 29-én megtartott tájékoztatón Szendrei Zoltán alelnök és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező adott átfogó információkat a Hosz megújulási folyamatáról, benne az új tagdíjfizetési rendszer életre hívásáról.

Az elhangzottak alapján jelentős együttmüködés várható a jövőben a Hallgatói Önkormányzat és a Hosz alapszervezet között is, melyhez a helyszínen 45 fő harmadéves hallgató csatlakozott az új tagdíjfizetési rendszerhez szükséges adminisztráció elvégzésével.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Spanyolország hamarosan további Eurofighter Typhoon vadászbombázókat vásárolhat. Ez a terv a közelmúltban, az olaszországi Milánóban tartott találkozón merült fel az Eurofighter programban részt vevő 4 nemzet képviselői között.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.