2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Ludovika Zászlóalj Hosz alapszervezete is megújul

Hosz  |  2013. 11. 01., 08:42

Az új tagdíjfizetési rendszer bevezetése előtt is nagyon jelentős arányban voltak a Hosz tagjai között tisztjelöltek. A „Ludovikás” alapszervezetre pedig a tagok egyetemi létéhez illeszkedő fiatalos és lendületes szervezeti élet volt  jellemző. Ennek folytatását, illetve újbóli életre hívását tűzte ki célul, a tagsággal egyetértésben a Hosz területi és központi vezetése...

Természetesen ennek megvalósításának legfőbb eszköze a tagsággal folytatott párbeszéd, melyre évfolyamonkénti szervezésben kerül sor az elkövetkező időben.

A harmad évfolyam számára október 29-én megtartott tájékoztatón Szendrei Zoltán alelnök és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező adott átfogó információkat a Hosz megújulási folyamatáról, benne az új tagdíjfizetési rendszer életre hívásáról.

Az elhangzottak alapján jelentős együttmüködés várható a jövőben a Hallgatói Önkormányzat és a Hosz alapszervezet között is, melyhez a helyszínen 45 fő harmadéves hallgató csatlakozott az új tagdíjfizetési rendszerhez szükséges adminisztráció elvégzésével.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.