2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Területi küldöttfelkészítők a Honvéd Nyugdíjpénztárnál

Hosz  |  2013. 11. 01., 08:53

A Honvéd Nyugdíjpénztár elmúlt 5 éves küldötti ciklusának leteltét követően, ez év tavaszán a 32 küldötti pozíció mindegyikére a pénztári tagság a 2013-2018-ig terjedő időszakra újjáválasztotta a küldötteket és a pótküldötteket. A november 27-i küldöttértekezletet megelőzően a megválasztott új tisztségviselők felkészítése a területi elvnek megfelelően Pápán, Szolnokon és Budapesten folyt. A fővárosi értekezleten Szendrei Zoltán alelnök képviselte a Hosz vezetését...

Az egyes értekezleteken résztvevők nem csak a pénztár felépítéséről, müködéséről és szolgáltatási rendszeréről kaptak átfogó tájékoztatást, hanem a pénztár stratégiai céljaival és eredményivel is megismerkedhettek.

A közelmúltban megválasztott nyugdíjpénztári tisztségviselők között ismét jelentős számban vannak olyanok, akik a Honvédszakszervezet müködésében is aktív szerepet játszanak. Személyük további biztosítékot jelent a Hosz és Honvéd Nyugdíjpénztár közötti immár hagyományosnak mondható jó együttmüködés folytatásához.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.