2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Egység újság: Megjelent az idei utolsó lapszám!

Hosz  |  2013. 12. 04., 08:42

Az Egység decemberi száma kiemelt terjedelemben foglalkozik a Küldöttgyűlés történéseivel, de tudósít KÖZDEMOSZ megalakulásáról és a közszférás bérharcról is. Lapunk beszámol a legutóbbi HÉF-, elnökségi és képviseleti ülésekről is, emellett az aktívak béren kívüli juttatásáról, lakhatási támogatásáról, valamint a nyugállományúak és a szolgálati járandóságosok legfontosabb gondjairól is értesülhetnek. Lapunkat a Mikulás hozza! Jó olvasást és sok hasznos információt kívánunk mindenkinek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.