2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Pályázatot írt ki az Elnökség

Hosz  |  2013. 12. 18., 15:08

A november 20-i Küldöttgyűlésen elhangzottaknak megfelelően, a tagtoborzás érdekében pályázatot írt ki a Honvédszakszervezet Elnöksége a 2013. december 13-i ülésen. A döntéshozó fórum megtárgyalta a Honvédszakszervezet gépjárműveinek üzemeltetési szabályozását, beszámolót hallgatott meg a KÖZDEMOSZ munkájáról, majd leltározási intézkedést fogadott el…

Napirend előtt az Elnökség elköszönt Szita Róbert kommunikációs szakértőtől. Czövek János elnök megfogalmazta, hogy a Honvédszakszervezet 2014. évi költségvetése nem teszi lehetővé, hogy külön kommunikációs szakértőt tudjunk foglalkoztatni. Szakszervezetünk elnöke megköszönte a 11 éven keresztül a Honvédszakszervezet érdekében végzett tevékenységét. Méltatta az Egység újság és a honlap szerkesztésében végzett kimagasló munkáját.

2013. december 13-án a Honvédszakszervezet Elnöksége a Központi Irodában tartotta az idei év utolsó ülését. A hagyományoknak megfelelően aktuális tájékoztatót tartottak a vezető tisztségviselők. Czövek János elnök elmondta, hogy a november 27-i HÉF ülés döntéseinek megfelelően december 18-án a MH Védelemgazdasági Hivatalnál szakértői egyeztetések kezdődnek a 2014. évi béren kívüli juttatásokról. December 19-én a HM Humánpolitikai Főosztályon, a Hjt. bevezetése után felmerült kérdésekkel kapcsolatosan kezdődnek meg az egyeztetések. Bazsik István alelnök tájékoztatta az Elnökséget a KÖZDEMOSZ munkájáról, illetve az Operatív Bizottsággal történő kapcsolattartásunkról. Szendrei Zoltán alelnök beszámolt a tagdíjlevonás új rendszerére történő áttérés tapasztalatairól, valamint a LIGA XIV. Kongresszusára való felkészülésről.

A Küldöttgyülésen elhangzott kérés alapján a Honvédszakszervezet Elnöksége kidolgozta, majd elfogadta az aktív alapszervezetek részére kiírt pályázatot. Az Elnökség tagjainak az a célja a pályázattal, hogy a 2013. év végi közösségi rendezvények minden alapszervezetnél, önálló csoportnál a tagmegtartás érdekében a korábbi évek rendezvényeinek szintjén kerüljenek megtartásra. A részleteket az alapszervezet és önállócsoport-vezetők személyes e-mail útján kapják meg. A pályázattal kapcsolatosan Bazsik István alelnök tud részletes felvilágosítást adni.

A Hosz gépjármüvek üzemeltetésének szabályozásáról külön határozatot fogadott el az Elnökség.

Az Egység 2002 Kft. ügyvezetője beszámolt a békésszentandrási üdülő bezárása kapcsán a végelszámolás pénzügyi költségeiről, majd az Elnökség döntött annak finanszírozásáról.

A 2013. év számviteli zárását előkészítendő, az Elnökség egyhangúlag támogatta a leltározási intézkedés elfogadását, ezzel megkezdhette előkészítő munkáját a Lippai Csaba vezette Leltározási Bizottság.

Az ülés utolsó döntéseként szakszervezeti megbízottat jelöltek ki a szolnoki 25/88-as alapszervezet megújításának érdekében. Az alapszervezet megújítására Jakubik Andrást kérte fel az Elnökség.  Az alapszervezet 2014 januárjában tartja meg tisztújító taggyülését.

A következő soros Elnökségi ülésre 2014. február 05-én kerül sor.

HoszFotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 21. újabb mérföldkőként vonul be a Török Légierő történetébe, hiszen teljesítette első repülését az ötödik generációs, KAAN harci repülőgép prototípusa. Mutatjuk a videót!

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.