2024. 06. 18. kedd
Arnold, Levente
: 396 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Pályázatot írt ki az Elnökség

Hosz  |  2013. 12. 18., 15:08

A november 20-i Küldöttgyűlésen elhangzottaknak megfelelően, a tagtoborzás érdekében pályázatot írt ki a Honvédszakszervezet Elnöksége a 2013. december 13-i ülésen. A döntéshozó fórum megtárgyalta a Honvédszakszervezet gépjárműveinek üzemeltetési szabályozását, beszámolót hallgatott meg a KÖZDEMOSZ munkájáról, majd leltározási intézkedést fogadott el…

Napirend előtt az Elnökség elköszönt Szita Róbert kommunikációs szakértőtől. Czövek János elnök megfogalmazta, hogy a Honvédszakszervezet 2014. évi költségvetése nem teszi lehetővé, hogy külön kommunikációs szakértőt tudjunk foglalkoztatni. Szakszervezetünk elnöke megköszönte a 11 éven keresztül a Honvédszakszervezet érdekében végzett tevékenységét. Méltatta az Egység újság és a honlap szerkesztésében végzett kimagasló munkáját.

2013. december 13-án a Honvédszakszervezet Elnöksége a Központi Irodában tartotta az idei év utolsó ülését. A hagyományoknak megfelelően aktuális tájékoztatót tartottak a vezető tisztségviselők. Czövek János elnök elmondta, hogy a november 27-i HÉF ülés döntéseinek megfelelően december 18-án a MH Védelemgazdasági Hivatalnál szakértői egyeztetések kezdődnek a 2014. évi béren kívüli juttatásokról. December 19-én a HM Humánpolitikai Főosztályon, a Hjt. bevezetése után felmerült kérdésekkel kapcsolatosan kezdődnek meg az egyeztetések. Bazsik István alelnök tájékoztatta az Elnökséget a KÖZDEMOSZ munkájáról, illetve az Operatív Bizottsággal történő kapcsolattartásunkról. Szendrei Zoltán alelnök beszámolt a tagdíjlevonás új rendszerére történő áttérés tapasztalatairól, valamint a LIGA XIV. Kongresszusára való felkészülésről.

A Küldöttgyülésen elhangzott kérés alapján a Honvédszakszervezet Elnöksége kidolgozta, majd elfogadta az aktív alapszervezetek részére kiírt pályázatot. Az Elnökség tagjainak az a célja a pályázattal, hogy a 2013. év végi közösségi rendezvények minden alapszervezetnél, önálló csoportnál a tagmegtartás érdekében a korábbi évek rendezvényeinek szintjén kerüljenek megtartásra. A részleteket az alapszervezet és önállócsoport-vezetők személyes e-mail útján kapják meg. A pályázattal kapcsolatosan Bazsik István alelnök tud részletes felvilágosítást adni.

A Hosz gépjármüvek üzemeltetésének szabályozásáról külön határozatot fogadott el az Elnökség.

Az Egység 2002 Kft. ügyvezetője beszámolt a békésszentandrási üdülő bezárása kapcsán a végelszámolás pénzügyi költségeiről, majd az Elnökség döntött annak finanszírozásáról.

A 2013. év számviteli zárását előkészítendő, az Elnökség egyhangúlag támogatta a leltározási intézkedés elfogadását, ezzel megkezdhette előkészítő munkáját a Lippai Csaba vezette Leltározási Bizottság.

Az ülés utolsó döntéseként szakszervezeti megbízottat jelöltek ki a szolnoki 25/88-as alapszervezet megújításának érdekében. Az alapszervezet megújítására Jakubik Andrást kérte fel az Elnökség.  Az alapszervezet 2014 januárjában tartja meg tisztújító taggyülését.

A következő soros Elnökségi ülésre 2014. február 05-én kerül sor.

HoszFotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A legfrissebb információk szerint Svédország - a légierő modernizációs folyamatának részeként - már 2024 vége előtt dönthet a kiöregedő Lockheed Martin C-130H szállító repülőgép flottájuk cseréjéről.

  Háború Művészete magazin

„Szeretem, megvédem!" mottóval indít toborzókampányt a területvédelmi ezredekbe a Magyar Honvédség - jelentette be Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a kampány megnyitóján június 17-én, hétfőn, Budapesten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.