2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Konzultáció a Hondvédkórházban az érdekképviseletek képviselőivel

Hosz  |  2013. 12. 20., 13:37

Az MH Egészségügyi Központ (MH EK) parancsnokának meghívására 2013. december 16-án a Honvédszakszervezet képviselői részvételével személyes találkozóra került sor. A találkozón az aktuális napi tevékenységéről valamint a szervezési időszak meghosszabbításáról és az ebből eredő feladatokról esett szó…

A Honvédszakszervezetet Czövek János elnök és Lippai Csaba ügyvivő, míg a MH Egészségügyi Központot Szabó István dandártábornok, parancsnok és Varga András ezredes, személyügyi- és munkaügyi osztályvezető képviselte. A tájékoztatóban elhangzott, hogy a Honvédkórház szervezési időszaka április végéig meghosszabbításra került.

A végrehajtott feladatok közül a parancsnok úr kiemelte, hogy a Honvédkórház szervezeti átalakításával, a racionalizációs folyamatokkal kapcsolatosan négy telephely 2013-ban megszüntetésre került. A budapesti Petőfi laktanyából az Alkalmasságvizsgáló Intézet Kecskemétre költözött, míg a Verőcei Betegotthon áthelyezésre került a III. számú budakeszi telephelyre 50 ágyas elhelyezéssel. A Honvédkórház Szervezeti és Müködési Szabályzatát elfogadták.

Várhatóan 2014. március végéig a Villányi úti tudományos laboratórium, majd ezt követően a Gyáli úti telephelyen lévő tudományos laboratórium is beköltözik az I. számú telephelyre.

A fórum foglalkozott még az ügyeletek nyilvántartásával és díjazásával is.

HoszFotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.