2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Találkozó a Magyar Rendvédelmi Kar vezetőjével

Hosz  |  2013. 12. 20., 14:02

Az év égi programok mellett sikerült bemutatkozó látogatás tenni a MRK vezető tisztségviselőjénél. Dobson Tibor fogadta képviselőinket. A Honvédszakszervezet képviseletében részt vett Czövek János elnök, Szendrei Zoltán alelnök és Lippai Csaba ügyvivő…

A kölcsönös bemutatkozás során sikerült megismerni a két szervezet célkitüzéseit és meghatározni az együttmüködés lehetőségeit.

További egyeztetésekre van szükség az illetmény, a szolgálati életpálya-modell, valamint az egyenruhás állampolgárok megbecsülésének helyreállítása érdekében. A Hosz együttmüködik minden olyan szervezettel, amely a szolgálat és életkörülmények javítása érdekében tevékenykedik.

Szendrei ZoltánFotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.