2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Évzáró rendezvény a rendvédelmi szakszervezetekkel

Hosz  |  2013. 12. 20., 14:33

A Belügyminisztérium dolgozóit képviselő szakszervezetek évzáró rendezvényt tartottak a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének központi irodájában. A rendezvényre meghívták a Magyar Rendvédelmi Kar vezetőjét Dobson Tibort. A katonákat a Honvédszakszervezet alelnöke Szendrei Zoltán képviselte…

Az elmúlt év eseményeit összegezték a jelenlévő szervezetek képviselői. A szolgálati viszonyban lévő állomány helyzetének nehézségei, arra ösztönözték a jelenlévőket, hogy továbbra is közösen lépjenek fel a már nehéz anyagi és szociális helyzetben lévő kollégák érdekében.

A rendezvény végén megállapodtak, hogy a további közös fellépést és egyeztetést 2014-ben is folytatni kívánják a tagság érdekében.

Szendrei ZoltánFotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.