2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Lakásügyi tájékoztató

Hosz  |  2014. 01. 20., 14:21

A lakhatási-támogatási rendszer átalakításával, a közelmúltban bekövetkezett jogszabályi változásokkal, valamint a honvédelmi tárcán kívül elért kedvezményes lakástámogatási lehetőségekkel összefüggésben több kérdés érkezett a honvédelmi tárcához.

E tárgyköröket illetően HM központi lakásgazdálkodási szerv részéről a honvédségi lakásügyek aktuális kérdéseiről tájékoztató is kiadásra került. Ezek az anyagok csatoltan az alábbiakban olvashatóak.

HM-OTP program - OTP lízingtájékoztató

Lakásügyi tájékoztató 2014

Tájékoztató a lakástakarékpénztárakról

Honvédszakszervezet

Fotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.