2023. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 390 Ft   : 367 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elnöki látogatás a székesfehérvári véradó napon

Hosz  |  2014. 01. 24., 10:04

A hagyománynak megfelelően a 2014. évben is folytatódott a helyőrségben szolgálatot teljesítő katonák és polgári alkalmazottak részére szervezett véradás az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezrednél.

A rendezvény teremben a Vöröskereszt és a Vérellátó Központ munkatársain kívül, a megszokott színes kínálatot nyújtó helyi kistermelők árulták portékáikat a várakozóknak, a kialakított standjaikon. A 35-ik alkalommal megrendezett véradó napon összesen 136 fő önkéntes véradót regisztráltak a szervezőknél. A Honvédszakszervezet képviseletében jelen volt Czövek János elnök, Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező, valamint Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő. A helyi alapszervezet képviselői Grell Norbert alapszervezeti vezető, valamint Holc János alapszervezet vezető helyettes nem a csak a szervezési feladatokat, a véradók regisztrálását végezték, de kapcsolatrendszerük révén a tagszervezésben is segítségére voltak tisztségviselőinknek.

A Honvédszakszervezet részére kijelölt munkahelyen a tisztségviselőink segítséget tudtak nyújtani a tagjaink problémáinak megoldásában, választ adtak az érdeklődő szakszervezeti tagságukat érintő kérdésekre, és lehetőséget kaptak a leendő tagjaink megszólítására. A megjelentek közül négyen töltötték ki a szakszervezeti tagságuk meghosszabbítására kiadott nyomtatványt, és 2 fő új tagot is köszönthettünk sorainkban. A belépési dokumentumokat aláíróknak Czövek János elnök úr gratulált, aki köszönetét fejezte ki a szervezethez csatlakozók és a tagságukat megújítók részére.

Németh Nándor fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága az utazási kereslet növekedése és szélestörzsű flottájának bővítése miatt tapasztalt pilótákat toboroz Magyarországról is.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.