2024. 04. 21.
Konrád
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elnöki látogatás a székesfehérvári véradó napon

Hosz  |  2014. 01. 24., 10:04

A hagyománynak megfelelően a 2014. évben is folytatódott a helyőrségben szolgálatot teljesítő katonák és polgári alkalmazottak részére szervezett véradás az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezrednél.

A rendezvény teremben a Vöröskereszt és a Vérellátó Központ munkatársain kívül, a megszokott színes kínálatot nyújtó helyi kistermelők árulták portékáikat a várakozóknak, a kialakított standjaikon. A 35-ik alkalommal megrendezett véradó napon összesen 136 fő önkéntes véradót regisztráltak a szervezőknél. A Honvédszakszervezet képviseletében jelen volt Czövek János elnök, Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező, valamint Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő. A helyi alapszervezet képviselői Grell Norbert alapszervezeti vezető, valamint Holc János alapszervezet vezető helyettes nem a csak a szervezési feladatokat, a véradók regisztrálását végezték, de kapcsolatrendszerük révén a tagszervezésben is segítségére voltak tisztségviselőinknek.

A Honvédszakszervezet részére kijelölt munkahelyen a tisztségviselőink segítséget tudtak nyújtani a tagjaink problémáinak megoldásában, választ adtak az érdeklődő szakszervezeti tagságukat érintő kérdésekre, és lehetőséget kaptak a leendő tagjaink megszólítására. A megjelentek közül négyen töltötték ki a szakszervezeti tagságuk meghosszabbítására kiadott nyomtatványt, és 2 fő új tagot is köszönthettünk sorainkban. A belépési dokumentumokat aláíróknak Czövek János elnök úr gratulált, aki köszönetét fejezte ki a szervezethez csatlakozók és a tagságukat megújítók részére.

Németh Nándor fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.