2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Alapkiképzés Szentendrén

Hosz  |  2014. 02. 20., 17:41

Az Altiszti Akadémián a szerződésesek számára tartott alapképzési program részeként 2014. február 20-án a Honvédszakszervezetet bemutató előadást tartott Szendrei Zoltán alelnök és Dr. Hajós Dezső munkatárs...

A februárban kezdődött három hónapos szentendrei tanfolyamon a résztvevő szerződésesek megismerkedhettek a Honvédszakszervezet történetével, érdekképviseleti munkájával és szolgáltatási rendszerével. Természetesen a legnagyobb érdeklődést az előnyöket jelentő kedvezmények és a mobiltelefonos csomag kondíciói jelentették. Az előadás során 42 fő csatlakozott a Honvédszakszervezet tagjainak nagy családjához, akik májusban már a szolgálati helyükön müködő alapszervezeteket erősítik majd. 

Dr. Hajós DezsőFotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.