2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Alapkiképzés Szentendrén

Hosz  |  2014. 02. 20., 17:41

Az Altiszti Akadémián a szerződésesek számára tartott alapképzési program részeként 2014. február 20-án a Honvédszakszervezetet bemutató előadást tartott Szendrei Zoltán alelnök és Dr. Hajós Dezső munkatárs...

A februárban kezdődött három hónapos szentendrei tanfolyamon a résztvevő szerződésesek megismerkedhettek a Honvédszakszervezet történetével, érdekképviseleti munkájával és szolgáltatási rendszerével. Természetesen a legnagyobb érdeklődést az előnyöket jelentő kedvezmények és a mobiltelefonos csomag kondíciói jelentették. Az előadás során 42 fő csatlakozott a Honvédszakszervezet tagjainak nagy családjához, akik májusban már a szolgálati helyükön müködő alapszervezeteket erősítik majd. 

Dr. Hajós DezsőFotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.