2023. 05. 28.
Csanád, Emil
: 372 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jubileumi beszámoló Borsodban

Hosz  |  2014. 02. 21., 13:55

A Honvédszakszervezet nyugállományú tagozatának Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alapszervezete 2014. február 18-án tartotta beszámoló taggyűlését a helyőrségi művelődési otthonban. A rendezvényen a résztvevők nemcsak a 2013. évben elvégzett munkát összegezték, hanem egyben kettős jubileumot is ünnepeltek, mégpedig a miskolci csoport megalakulásának 15-ik, és az alapszervezet fennállásának 5-ik évfordulóját. 

A Közgyülés tisztségviselőinek megválasztása után az alapszervezet vezetője köszöntötte a meghívott vendégeket: Szombati Emese őrnagyot, az MH HKNYP 4. sz. Irodavezetőjét, Czövek Jánost a Hosz elnökét, Sörös Istvánt, a nyugállományú tagozat elnökét, a NYOK társelnökét, Fekete Dénes nyá. alezredes klubelnököt, Magyar Géza nyá. ezredes, Orosz Lajos nyá. ezredes urakat leköszönt klubelnököt illetve titkárt, valamint a két alapítványi elnököt, akik egyben tagtársaink is: Sárossy Gábor és Zvolenszki István nyá. alezredes urakat…

Szombati Emese Irodavezető tájékoztatta a jelenlévőket az egészségügyi, üdülési, kegyeleti ügyintézés lehetőségeiről, majd átadta ajándékait a jubileumi születésnaposoknak. A tájékoztatót Sörös István tagozat elnök gyakorlati tudnivalókkal egészítette ki.

A folytatásban az alapszervezet vezetője beszámolt az elmúlt évben elvégzett munkáról, amelyben kitért az alapszervezetnek a tagozatban és a Honvédszakszervezetben betöltött szerepére, a tevékenységet befolyásoló külső körülményekre, a Küldöttgyülésen végzett tevékenységre. Tájékoztatott az Idősek napi rendezvény sikeres lebonyolításáról, a jubileumi születésnapos tagtársak köszöntéséről.Ezután a tagság egyperces néma tiszteletadással adózott az elhunyt bajtársak emléke előtt.Pásztor Zsolt köszöntötte az újonnan belépett tagokat, majd ismertette a 2014. év fő feladatait. Az elhangzott beszámolót a tagság egyhangúlag elfogadta, ugyanúgy, mint a 2013-as pénzügyi beszámolót, valamint a 2014. évi pénzügyi tervet és a munkatervet is.

A következőkben Czövek János Hosz elnök részletes tájékoztatást adott az elnökség által a tagság érdekében végzett munka eredményéről - amit csak kompromisszumok árán sikerült elérni - majd átadta a jubileumi születésnapos tagtársaknak a jutalmukat, az alapító tagoknak az okleveleket.

Az alapszervezet vezetője megköszönte az értékes tájékoztatókat, majd a hivatalos rész lezárását követően baráti beszélgetéssel zárult az alapszervezet rendezvénye.

Pásztor ZsoltFotó: Pásztor Zsolt

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.

  JETfly Magazin

Az Olasz Légierő és a Brit Királyi Légierő megállapodást írt alá a brit hajózók és oktatók IV. fázisú képzéséről a szardíniai Decimomannuban található Nemzetközi Repülőkiképző Iskolában.

  Háború Művészete magazin

A német-magyar szárazföldi erők együttműködése részeként Magyarországra érkezett Björn F. Schulz dandártábornok, a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, aki május 24-én a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogatott.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.