2024. 06. 21. péntek
Alajos, Leila
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jubileumi beszámoló Borsodban

Hosz  |  2014. 02. 21., 13:55

A Honvédszakszervezet nyugállományú tagozatának Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alapszervezete 2014. február 18-án tartotta beszámoló taggyűlését a helyőrségi művelődési otthonban. A rendezvényen a résztvevők nemcsak a 2013. évben elvégzett munkát összegezték, hanem egyben kettős jubileumot is ünnepeltek, mégpedig a miskolci csoport megalakulásának 15-ik, és az alapszervezet fennállásának 5-ik évfordulóját. 

A Közgyülés tisztségviselőinek megválasztása után az alapszervezet vezetője köszöntötte a meghívott vendégeket: Szombati Emese őrnagyot, az MH HKNYP 4. sz. Irodavezetőjét, Czövek Jánost a Hosz elnökét, Sörös Istvánt, a nyugállományú tagozat elnökét, a NYOK társelnökét, Fekete Dénes nyá. alezredes klubelnököt, Magyar Géza nyá. ezredes, Orosz Lajos nyá. ezredes urakat leköszönt klubelnököt illetve titkárt, valamint a két alapítványi elnököt, akik egyben tagtársaink is: Sárossy Gábor és Zvolenszki István nyá. alezredes urakat…

Szombati Emese Irodavezető tájékoztatta a jelenlévőket az egészségügyi, üdülési, kegyeleti ügyintézés lehetőségeiről, majd átadta ajándékait a jubileumi születésnaposoknak. A tájékoztatót Sörös István tagozat elnök gyakorlati tudnivalókkal egészítette ki.

A folytatásban az alapszervezet vezetője beszámolt az elmúlt évben elvégzett munkáról, amelyben kitért az alapszervezetnek a tagozatban és a Honvédszakszervezetben betöltött szerepére, a tevékenységet befolyásoló külső körülményekre, a Küldöttgyülésen végzett tevékenységre. Tájékoztatott az Idősek napi rendezvény sikeres lebonyolításáról, a jubileumi születésnapos tagtársak köszöntéséről.Ezután a tagság egyperces néma tiszteletadással adózott az elhunyt bajtársak emléke előtt.Pásztor Zsolt köszöntötte az újonnan belépett tagokat, majd ismertette a 2014. év fő feladatait. Az elhangzott beszámolót a tagság egyhangúlag elfogadta, ugyanúgy, mint a 2013-as pénzügyi beszámolót, valamint a 2014. évi pénzügyi tervet és a munkatervet is.

A következőkben Czövek János Hosz elnök részletes tájékoztatást adott az elnökség által a tagság érdekében végzett munka eredményéről - amit csak kompromisszumok árán sikerült elérni - majd átadta a jubileumi születésnapos tagtársaknak a jutalmukat, az alapító tagoknak az okleveleket.

Az alapszervezet vezetője megköszönte az értékes tájékoztatókat, majd a hivatalos rész lezárását követően baráti beszélgetéssel zárult az alapszervezet rendezvénye.

Pásztor ZsoltFotó: Pásztor Zsolt

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.