2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet „a legmagasabb” katonai szervezetnél!

Hosz  |  2014. 02. 27., 09:59

A Hosz alelnöke Szendrei Zoltán tartott tájékoztatót 2014. február 26.-án a MH 54. Veszprém Radarezred Bánkúti bázisán. Itt Észak-Magyarország egyik legszebb részén, a Bükki Nemzeti Park területén több mint 900 méterrel a tengerszint felett üzemel a RAT-31 DL típusú 3D-s radarok egyike.

A katona állományt érintő a közelmúlt eseményeit, történéseit felelevenítő előadás alatt lehetőség volt kérdéseket feltenni, melyekre azonnali válaszokat is kaptak az érdeklődök. A többi katonai szervezettől való távolság és a speciális feladat valamint az eltérő munkakörnyezettől függetlenül a bánkútiak is hasonló felvetéseket, javaslatokat említettek a beszélgetés során, mint más katonai szervezetek állománya. Szóba került a szolgálati nyugdíjrendszer megszünése után kialakult helyzet, és az ebből adódó jövőben bekövetkező problémák. Említették a résztvevők a bérek jelenlegi helyzetéből adódó megélhetési gondokat, a kiáramlás – pályán tartás helyzetét. Természetesen téma volt a bánkúti katonai szervezet előtt álló ez évi feladatok megoldásából adódó helyzetek kezelésének lehetőségei is. Az Egység újság postai úton történő terjesztésének megszünése miatt a résztvevők számára a helyszínen került kisosztásra a lap februári száma. Fotó és szöveg: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.