2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megkezdte munkáját a LIGA számvizsgáló bizottsága

Hosz  |  2014. 02. 28., 11:45

A LIGA tisztújító kongresszusát követő első ülését tartotta február 25-én a LIGA Számvizsgáló Bizottsága. Az ülést levezető elnökként Tóth Tiborné a leköszönő bizottsági elnök vezette, a Honvédszakszervezet részéről a bizottság tagjaként, Bazsik István alelnök vett részt az eseményen. A napirendi pontok elfogadása után az új összetételű szervezet többek között elfogadta saját ügyrendjét, valamint Derdák Jánosné személyében megválasztotta a bizottság elnökét…

A Számvizsgáló Bizottságalakuló ülését megtisztelte jelenlétével Hangonyi Zoltán leköszönő, valamint Árkovics István LIGA új gazdasági alelnök is. A hivatalos napirend elfogadása előtt kölcsönös bemutatkozásra került sor. Ezt követően a legfontosabb és a bizottság további müködéséhez elengedhetetlen döntéseket hozta meg a testület. Mindezek alapján elfogadásra került a Számvizsgáló Bizottság ügyrendje, majd a testület tagjai megválasztották Derdák Jánosnét a bizottság elnökévé. Az újjá alakult bizottság megvitatta az elkövetkező egy hónap feladatait, illetve a munkájukhoz feltétlenül szükséges szabályzatokat kikérte. Szó esett a LIGA 2013. évi beszámolójáról és 2014. évi költségvetéséről, amely a közeljövő legfontosabb feladatait jelentik a számvizsgálóknak. Mindezek mellett új és kiemelten fontos kihívás elé állítja a LIGA Számvizsgáló Bizottságát a pályázati projektek elszámolásának ellenőrzése. A megjelentek egyetértettek abban is, hogy a LIGA robbanásszerü fejlődésével a Számvizsgáló Bizottság feladatai is párhuzamosan növekednek.A következő ülést még március közepén megtartja a bizottság, több ellenőrzést is beiktatva erre a napra.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.