2024. 07. 12. péntek
Dalma, Izabella
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megkezdte munkáját a LIGA számvizsgáló bizottsága

Hosz  |  2014. 02. 28., 11:45

A LIGA tisztújító kongresszusát követő első ülését tartotta február 25-én a LIGA Számvizsgáló Bizottsága. Az ülést levezető elnökként Tóth Tiborné a leköszönő bizottsági elnök vezette, a Honvédszakszervezet részéről a bizottság tagjaként, Bazsik István alelnök vett részt az eseményen. A napirendi pontok elfogadása után az új összetételű szervezet többek között elfogadta saját ügyrendjét, valamint Derdák Jánosné személyében megválasztotta a bizottság elnökét…

A Számvizsgáló Bizottságalakuló ülését megtisztelte jelenlétével Hangonyi Zoltán leköszönő, valamint Árkovics István LIGA új gazdasági alelnök is. A hivatalos napirend elfogadása előtt kölcsönös bemutatkozásra került sor. Ezt követően a legfontosabb és a bizottság további müködéséhez elengedhetetlen döntéseket hozta meg a testület. Mindezek alapján elfogadásra került a Számvizsgáló Bizottság ügyrendje, majd a testület tagjai megválasztották Derdák Jánosnét a bizottság elnökévé. Az újjá alakult bizottság megvitatta az elkövetkező egy hónap feladatait, illetve a munkájukhoz feltétlenül szükséges szabályzatokat kikérte. Szó esett a LIGA 2013. évi beszámolójáról és 2014. évi költségvetéséről, amely a közeljövő legfontosabb feladatait jelentik a számvizsgálóknak. Mindezek mellett új és kiemelten fontos kihívás elé állítja a LIGA Számvizsgáló Bizottságát a pályázati projektek elszámolásának ellenőrzése. A megjelentek egyetértettek abban is, hogy a LIGA robbanásszerü fejlődésével a Számvizsgáló Bizottság feladatai is párhuzamosan növekednek.A következő ülést még március közepén megtartja a bizottság, több ellenőrzést is beiktatva erre a napra.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.