2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nők és férfiak napja Nyíregyházán

Hosz  |  2014. 03. 12., 14:55

Nyíregyházán a Hosz nyugállományú csoportja és a nyugdíjas klub tagsága 2014. március 4.-én meleg szeretettel köszöntötte a szervezetek nő tagjait a nemzetközi nőnap alkalmából.

Azért, hogy teljes legyen a köszöntés, erre a napra előrehozták a férfiak napját is. Az általuk egybe kapcsolt napon a férfiak színes, szépen nyíló virágokkal kedveskedtek tagtársaiknak, a hölgyek viszont vendégül látták a férfiakat. Kedves, baráti szavakkal emlékeztek a nők, az édesanyák életéről, áldozatkész munkájukról. A rendezvényen résztvevőket a két szervezet tagjaiból álló, elismert, vegyes énekkar a kiemelkedő ünnephez illő dalokkal köszöntötte. Reméljük az év hétköznapjain is ilyen őszinte, baráti, összetartó lesz szervezeteink kapcsolata.

Fotó és szöveg: Pénzes József, Hosz Nyá. Tagozat, nyíregyházi csoportvezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.