2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nők és férfiak napja Nyíregyházán

Hosz  |  2014. 03. 12., 14:55

Nyíregyházán a Hosz nyugállományú csoportja és a nyugdíjas klub tagsága 2014. március 4.-én meleg szeretettel köszöntötte a szervezetek nő tagjait a nemzetközi nőnap alkalmából.

Azért, hogy teljes legyen a köszöntés, erre a napra előrehozták a férfiak napját is. Az általuk egybe kapcsolt napon a férfiak színes, szépen nyíló virágokkal kedveskedtek tagtársaiknak, a hölgyek viszont vendégül látták a férfiakat. Kedves, baráti szavakkal emlékeztek a nők, az édesanyák életéről, áldozatkész munkájukról. A rendezvényen résztvevőket a két szervezet tagjaiból álló, elismert, vegyes énekkar a kiemelkedő ünnephez illő dalokkal köszöntötte. Reméljük az év hétköznapjain is ilyen őszinte, baráti, összetartó lesz szervezeteink kapcsolata.

Fotó és szöveg: Pénzes József, Hosz Nyá. Tagozat, nyíregyházi csoportvezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.