2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Évnyitó taggyűlés Budapesten

Hosz  |  2014. 04. 03., 10:54

A Hosz nyugállományú tagozat Budapesti Egyesített alapszervezete 2014. március 26.-án tartotta meg az évnyitó taggyűlését a Hosz központi épületének tanácstermében.

A taggyülés első napirendi pontjaként Czövek János, szakszervezetünk elnöke tartott tájékoztatót az eseményen résztvevőknek. Többek között beszámolt Dr. Benkő Tibor vezérezredes látogatásáról, amely tartalmas és eredményes volt, valamint dr. Hende Csaba honvédelmi miniszterrel történő bérmegállapodásról, majd tagjaink kérdéseire válaszolt.A második napirendi pontban Szentner Attila, az alapszervezet vezetője előterjesztette a vezetőség beszámolóját a 2013. évről, amit a tagság egyhangúlag elfogadott. A beszámolóban értékelésre kerültek az elmúlt év eseményei, az alapszervezet érdekképviseleti munkája, illetve a különböző rendezvényeken, eseményeken és a Hosz által szervezett családi rendezvényeken történő részvétel. (Állatkerti látogatás, Cirkusz látogatás, stb.). Megvitatásra került a 2014. évi munkaterv is, amelyet a tagság szintén egyhangúlag fogadott el, ennek része egy olyan „Családi nap” melyen a családtagokkal együtt vehet részt a tagság. Ezt követően került sor a „Pénzfelhasználási terv” megtárgyalására, amelyet a pontosítások után szintén támogatottak a jelenlévők.

A harmadik napirendi pontban egyéb kérdések felvetésére került sor, mint például az „Egység újság” kézbesítésének nehézségei, valamint a Honvédkórház - nyugállományú katonákkal szemben történő - hozzáállásának problémái. Ezen problémákat a Hosz vezetése megvizsgálja, és megteszi a szükséges intézkedéseket.

szöveg: Szentner Attila fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.