2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Csapatlátogatások

Hosz  |  2014. 04. 17., 17:05

A Tavaszi megújulás című program keretében Czövek János elnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő az elmúlt napokban látogatást tett a debreceni MH 5. Bocskai Lövészdandár, a MH 25. Klapka György Lövészdandár, valamint a MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred alapszervezeteinél.

A látogatások során lehetőség nyílt az állomány illetékes parancsnokokkal történő beszélgetésre, az alapszervezeti vezetőkkel történő konzultációra, valamint a tisztségviselőkkel és a személyi állománnyal történő személyes találkozókra.

Szervezetünk elnöke tájékoztatta a tagságot a Honvédszakszervezet elmúlt hónapokban elért eredményeiről, törekvéseiről.

A beszélgetések során felmerült kérdésekre mindenki érdemi választ kapott. A találkozók nagyon jól szolgálták a Honvédszakszervezet vezető tisztségviselői és a tagság közötti kapcsolat szélesítését, a tagtoborzás szempontjából is sikereket könyvelhettünk el.HoszFotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.